Philips Performer Active FC8660/91- un aspirator modern, care se potriveşte oriunde

În orice casă avem nevoie de un aspirator pentru a ne uşura munca atunci când facem curăţenie. În acest sens, dacă dorim să achiziţionăm unul este indicat să îl alegem pe cel potrivit nevoilor noastre, chiar dacă pe piaţă sunt comercializate modele variate cu funcţii multiple. Va trebui luat în calcul tipul de perie, puterea motorului, nivelul de zgomot, dimensiunile şi greutatea acestuia, suprafaţa de aspirare sau chiar preţul, pentru a lua mai apoi decizia potrivită de achiziţie. Dacă vă doriţi un aspirator potrivit pentru orice suprafaţă, ce are un consum redus, dar o performanţă maximă, atunci Philips Performer Active FC8660/91 va fi o alegere oportună. Dacă aceste caracteristici nu v-au convins pentru a-l achiziţiona, atunci poate vă ajută preţul de aproximativ 374 lei (verifică preț actualizat). Astfel, dacă aveţi nevoie de un real ajutor pentru curăţenia în casă, acest produs va fi un aliat important întrucât are o putere de aspiraţie bună şi un consum de energie redus.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acest aspirator foloseşte aspirarea uscată, în acest sens având la dispoziţie pentru colectarea prafului şi impurităţilor un sac de bună calitate cu o capacitate de 4 litri. Designul este unul modern, culoarea exterioară negru metalizat şi butonul verde de selectare a puterii de aspirare, precum şi mânerul ergonomic cu utilizare comodă fiind doar câteva dintre argumente.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Active FC8660/91

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru a fi transportat cu uşurinţă vine echipat cu un mâner frontal ce este rezistent, oferă posibilitate de depozitare atât orizontală cât şi verticală şi, nu în ultimul rând, are o parte electronică pe aparat ce ne dă indicaţii despre funcţiile utilizate.

Tehnologia AirflowMax ajută la optimizarea fluxului de aer şi permite desfacerea uniformă a sacului de praf, astfel încât, chiar dacă sacul se va umple, veţi beneficia în continuare de aceeaşi putere de aspirare.

În ajutor mai vine şi capul de aspirare cu tehnologia TriActive+ ce dintr-o singură mişcare va curăţa praful şi va aspira cu uşurinţă impurităţile mai mari. Pentru spaţiul de lângă pereţi sau mobilă, cele două perii laterale intră în funcţiune şi adună toată mizeria şi praful.

Aspirarea eficientă este asigurată de puterea de 750 W şi de eficienţa filtrului HEPA 10 ce captează şi cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat, astfel că veţi avea un aer curat şi sănătos în toată casa. Pentru eficienţă vine dotat cu un cablu de 6 metri ce oferă, împreună cu lungimea aspiratorului, o suprafaţă de aspirare de 9 metri.

În ceea ce priveşte performanţele sale, conform claselor binecunoscute, oferă o clasă B pentru emisiile de praf şi eficienţă energetică, şi clasa D pentru curăţarea suprafeţelor dure şi a covoarelor.

Dacă aveţi reticenţe în ceea ce priveşte achiziţia de saci pentru aspirator, puteţi să vă liniştiţi întrucât se găsesc pe piaţă şi sunt concepuţi pentru a oferi o filtrare şi o putere de aspirare maximă până în momentul în care sunt plini şi gata pentru eliminare. De asemenea, beneficiază şi de un indicator pentru sacul de praf plin, astfel veţi şti exact când să-l înlocuiţi cu unul nou.

Zgomotul produs de 79 dB se încadrează în noile standarde, nepoluand fonic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru EPA10,
  • putere de aspirare de 750W,
  • cap de aspirare 3-in-1 TriActive+,
  • preț accesibil

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.2
Accesorii - 9.3
Greutate - 9.4

9.3

De neînlocuit

Philips Performer Active FC8660/91 este un aspirator dotat cu filtru EPA 10, dar și cu accesorii, ce îți vor lăsa podeaua impecabilă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.