Philips Performer Active FC8658/01 – aspiră perfect chiar și spațiile înguste

Se apropie sărbătorile de Paște și trebuie să te înarmezi cu cele mai bune produse de curățat, dar și cu ceva ajutoare de nădejde pentru a termina treaba cât mai repede. Unul dintre ajutoarele de care vorbeam mai devreme este și aspiratorul Philips Performer Active FC8658/01, ce vine la un preț de aproximativ 442 lei (verifică preț actualizat), iar zilele acestea poate fi găsit la reducere în oferta celor de la Emag.

Din punct de vedere al designului vorbim de un aspirator cu un aspect elegant și modern. Se poate observa cu ochiul liber că este un aspirator bine realizat, cu materiale de cea mai bună calitate. Modelul este disponibil pe o nuanță de roșu, ce îi conferă un aer extrem de interesant și plăcut. Aspiratorul Philips este un model ușor de utilizat, având un buton de pornire, unul pentru cablul de alimentare, o rotiță pentru intesitatea puterii de aspirare și un afișaj ce vă avertizează atunci când nu este folosit corespunzător.

Poze cu apiratorul cu sac Philips Performer Active FC8658/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Philips este un aspirator cu sac, ce dezvoltă o putere de 2100W, ceea ce înseamnă 425 W putere de aspirare. La o asemenea putere puteți fi convinși că praful și scamele de pe covor și podea nu-i vor rezista. Sacul are o capacitate de colectare destul de generoasă, de 4 kg mai exact, ceea ce înseamnă că veți avea suficient spațiu pentru a aspira o suprafață destul de generoasă, fără a fi nevoiți să schimbați sacul sau să îl goliți.

Aspiratorul dispune de filtru HEPA 10, ce ajută la captarea celor mai fine particule de praf, astfel încât împiedică dezvoltarea alergiilor și totodată asigură un aer mai proaspăt și mult mai curat.

Aspiratorul este echipat cu o serie de accesorii, ce vă vor ajuta să ajungeți în colțuri sau chiar în spații înguste: peria TriActive(ce reușește performanța de a curăța podeaua extrem de eficient, cu ajutorul orificiului mai mare din mijloc, dar și cu ajutorul celor 2 perii laterale ce reușesc să măture praful foarte bine), accesoriul pentru spații înguste(vă ajută să ajungeți în spațiile mai puțin accesibile, după mobilă, etc) și perie mică(pentru canapele sau scaune cu tapițerie).

Are o greutate de 5,2 kg, de unde putem trage concluzia că este un aspirator bine construit, iar nivelul de zgomot atinge 80 dB, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența în timpul funcționării lui, însă nu într-atât încât să enerveze.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 10,
  • duză TriActive

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips Performer Active FC8658/01 este un aspirator extrem de eficient, ce oferă utilizatorului performanțe ridicate și totodată se bucură de un aspect elegant.

User Rating: 4.43 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.