Philips Performer Active FC8527/09 – aspiratorul cu sac cu capacitate mare

Deși aspiratoarele fără sac câștigă din ce în ce mai mult teren, modelele cu sac rămân atractive pentru cei care vor să păstreze un raport calitate-preț bun. Philips Performer Active FC8527/09 este unul dintre modelele cu sac lansate de olandezi care arată că încă sunt relevante și pot chiar să ofere un confort mai mare la curățenie decât cele fără sac. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 759 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil având în vedere performanțele sale.

La nivelul designului, aspiratorul se remarcă printr-o culoare aparte și materialele de calitate. Modelul este maro și are un aspect modern, foarte bine îngrijit. Panoul de control este foarte ușor accesibil cu piciorul, fiind prevăzut cu butoane mari plasate strategic la baza aparatului. Vei putea astfel să activezi ușor derulatorul sau să oprești și să pornești aspiratorul fără a mai fi nevoie să te apleci.  Modelul are dimensiunile de 447 x 304 x 234 mm, fiind ușor de depozitat în spații reduse. Tubul telescopic este metalic, ceea ce îi oferă o calitate superioară. Mânerul acestuia este prevăzut cu o telecomandă care permite controlul setărilor de aspirare fără a mai fi nici măcar nevoie de deplasarea la aparat. Butoanele de comanda trimit comenzi către aspirator prin intermediul tehnologiei wireless cu infraroșu.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Active FC8527/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul vine însoțit de o serie de perii foarte atractive, dintre care se remarcă în primul rând cea TriActiveMax 2 în 1, aceasta fiind adaptată pentru colectarea eficientă a prafului și acționează în trei pași. Praful de pe covor este aspirat în profunzime folosind o talpă specială, iar pentru elementele mari există un orificiu special în partea frontală. În cele din urmă, suprafețele sunt curățate suplimentar folosind perii laterale.

Capacitatea de colectare este de 4 litri, fiind mai mult decât generoasă şi, deși aspiratorul funcționează cu sac, acesta va trebui curățat destul de rar.

Modelul are o putere de 750 W, o putere extrem de mare, ce cu siguranță te va ajuta să termini curățenia mai repede decât ți-ai imaginat. La acest lucru contribuie foarte mult tehnologia Airflow Max ce optimizează fluxul de aer și permite desfacerea uniformă a sacului de praf. Prin urmare, puterea de aspirare rămâne constantă. Sacul beneficiază de o filtrare eficientă chiar și atunci când este aproape plin.

Modelul este dotat cu un filtru EPA de nivel 10 care oferă un control foarte bun asupra emisiei de praf. În acest mod, poți fi sigur că aerul pe care îl respiri nu va conține praful de pe podea care este atât de des evacuat imediat după aspirare. Praful va fi foarte bine filtrat, iar curățenia va fi cu adevărat eficientă.

Aspiratorul funcționează silențios, având un nivel de zgomot de doar 79 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern și de dimensiuni reduse
  • aspirare cu sac, dar care compensează printr-o capacitate mare de colectare
  • tehnologie eficientă de aspirare
  • filtru EPA

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.2
Accesorii - 9.5
Greutate - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Philips Performer Active FC8527/09 este un aspirator atractiv, cu o capacitate mare de colectare și filtru EPA care asigură faptul că praful nu se va întoarce în cameră. Raportul calitate-preț este unul bun.

Vezi detalii
User Rating: 3.46 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.