Philips Performer Active FC8525/09 – un plus de eficiență procesului de curățenie

Aspiratorul este printre cele mai utile și esențiale electrocasnice dintr-o gospodărie, ce nu trebuie să lipsească din nicio locuință deoarece aduce un plus de eficiență în procesul stresant și obositor de curățenie. Philips Performer Active FC8525/09 este unul dintre modelele ce mie mi-a atras atenția atât prin calitățile sale, cât și în ceea ce privește prețul. Îl poți achiziționa cu aproximativ 659 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare dacă ținem cont că ne referim la o putere de aspirare de 750W.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Are un aspect elegant și un design cu bun gust, culoarea sa este roșie, are două roți moi și un telescop metalic format din două părți. Are o greutate de 5.2 kilograme, lungimea cablului de alimentare este de 6 metri, iar dimensiunile întregului aspirator se ridică la 447 x 304 x 234 mm.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Active FC8525/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este un aspirator cu sac, are un tip de aspirare uscată și o capacitate de colectare a prafului de 4 litri.

Inedita tehnologie AirflowMax încorporată își aduce contribuția la optimizarea fluxului de aer și permite desfacerea în mod uniform a sacului de praf pentru a beneficia de o putere mai mare de aspirare, chiar și atunci când sacul se umple și nimeni nu îl golește sau aruncă la gunoi.

Capul de aspirare este model TriActive+, ce aplică un număr de trei acțiuni de curățare dintr-o singură mișcare. Curățarea eficientă a unui covor se datorează în mare măsură plăcuțelor duzei de aspirare concepute în mod special pentru a îndepărta praful, iar obiectele mari sunt aspirate cu ușurință datorită unui orificiu mare în fața aparatului.

Dispune de accesorii pentru spații înguste, o perie mică, o perie specială TriActive și o perie suplimentară pentru parchet. Puterea totală a întregului aparat este de 750 W, are un tip de alimentare în rețea, iar emisiile de praf sunt catalogate în clasa B, la fel ca și eficiența energetică, iar curățarea covoarelor și a suprafețelor dure este evaluată de Clasa B. Suprafața totală de aspirare este de 9 metri.

Un nou sistem inovativ pe care acest dispozitiv îl are este sistemul de filtrare a aerului EPA10 cu AirSeal, ce asigură un aer curat și împrospătat. Aceste filtre EPA 10 și AirSeal reușesc să capteze cele mai fine fire de praf înainte de evacuarea și aerisirea încăperii. Dispune de două filtre pentru aspirator, un filtru pre-motor de tip micro și un filtru de evacuare folosit EPA 10.

Ai posibilitatea de a seta variabile de putere după bunul plac, iar setările variabile de putere permit selectarea nivelului optim de aspirare în funcție de suprafața pe care o are fiecare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Dispune de filtru EPA 10
  • Capacitate de colectare generoasă
  • Preț accesibil

Contra

  • Mi-ar fi plăcut să se încadreze în clasa de eficiență energetică A+

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.2

9.5

O alegere puternică

Philips Performer Active FC8525/09 este un aspirator cu sac, cu o putere de aspirare extrem de mare, ce îți va lăsa casa impecabilă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.