Philips Performer Active FC8521/09 – un aspirator cu design modern

Aspiratorul este în acest moment acel produs electrocasnic ce ne vine în ajutor de fiecare dată când dorim să facem curăţenie în casă. Nu mai este necesar să apelăm la metodele mai dificile, precum mătura, pentru a întreţine curăţenia în casă, avem la dispoziţie în acest moment o serie de aparate de curăţat atât pentru suprafeţe dure, cât şi pentru cele poroase. Aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8521/09 ar putea fi o alegere bună pentru cei care doresc să îşi uşureze munca şi să scurteze timpul alocat pentru curăţenie. Dacă doriţi să achiziţionaţi aspiratorul cu sac Philips Performer, trebuie să mai cunoaşteţi şi faptul că poate fi găsit în magazinele de specialitate la un preţ de aproximativ 579 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil având în vedere performanțele sale.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul său modern este dat de culoarea roşie metalizată a corpului său, dar şi de tubul metalic alcătuit din două bucăţi. Pe partea exterioară a aspiratorului avem un buton proeminent ce reprezintă variatorul de putere, fapt ce ne ajută la alegerea puterii de aspirare în funcţie de ceea ce dorim să cumpărăm.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Active FC8521/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

De asemenea, mai dispune de două butoane, unul pentru a porni automat aparatul şi celălalt pentru a derula automat cablul. Trebuie să mai ştiţi că lungimea cablului de alimentare este de 6 metri, iar raza de acţiune totală este de aproximativ 9 m. Pentru a ne uşura activitatea, vine echipat cu un mâner ergonomic cu orificii pentru aer şi un mâner frontal ce ne ajută la deplasarea uşoară dintr-o încăpere în alta, chiar dacă greutatea de 5.2 kg poate părea mare.

Puterea de 750 W a aspiratorului este suficientă pentru performanţe maxime atât în cadrul curăţării suprafeţelor, dar şi în ceea ce priveşte consumul, întrucât se încadrează în clasa B a eficienţei energiei electrice.

Sistemul de filtrare a aerului este asigurat de filtrul lavabil EPA10 cu tehnologia AirSeal cu captează cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat, beneficiind de un mediu sănătos şi curat. Tehnologia AirflowMax este recunoscută pentru optimizarea fluxului de aer şi a faptului că permite desfacerea uniformă a sacului de praf pentru a beneficia de o putere de aspirare mare, chiar dacă sacul se umple.

Capul de aspirare 3 în 1 TriActive+ curăţă eficient atât particulele fine de praf cât şi alte particule mai mari de pe covor şi de pe orice suprafeţe dure, totul cu o singură mişcare. Pentru suprafeţele de lângă mobilier vin în ajutor cele două perii laterale, iar pentru spaţii înguste acesta vine în ajutorul utilizatorului cu un accesoriu special, dar şi o perie mică.

Mânerul ergonomic foarte lung, de mai bine de 50 cm, oferă o rază de acţiune mai vastă, aşa încât puteţi curăţa şi cele mai greu accesibile locuri. Dacă vă faceţi griji pentru schimbarea sacului, nu este necesar întrucât acesta are o capacitate generoasă de 4 litri, fiind conceput pentru o utilizare mai îndelungată. De asemenea, atunci când acesta va fi plin veţi şti din primul moment datorită indicatorului special destinat în acest sens.

Dacă nu sunteţi convins de eficienţa sa, mai menţionăm că se încadrează în clasa D pentru curăţarea suprafeţelor dure şi covoarelor şi în clasa B pentru emisiile de praf, dar şi faptul că produce un zgomot de 79 dB asemănător cu principalii concurenţi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru EPA10,
  • putere de aspirare de 750W,
  • cap de aspirare 3-in-1 TriActive+,
  • preț accesibil

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.6
Accesorii - 9.6
Greutate - 9.7

9.6

O alegere eficientă

Philips Performer Active FC8521/09 este un aspirator cu sac, bine echipat, cu filtru EPA10 și o putere foarte mare de aspirare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.