Philips MultiSteam FC7008/01- curăță cu abur orice tip de murdărie

De câte ori nu ni s-a întâmplat să nu mai reușim să curățăm anumite suprafețe perfect. Indiferent de soluția pe care o folosim uneori parcă nimic nu mai poate scoate anumite murdării sau dacă le curăță, o face doar superficial. Acest lucru nu mai este valabil când te înarmezi cu soluția potrivită, și anume, aparatul de curățare cu abur Philips MultiSteam FC7008/01. Îl vei putea achiziționa la un preț de aproximativ 320 lei (verifică preț actualizat), deloc mare dacă stai să te gândești că te ajută să faci ceea ce alte soluții de curățare nu au reușit. Mai mult de atât, în scurt timp cu siguranță îți vei putea amortiza banii pentru că nu îi vei mai investi în soluții de curățare. Te vei putea folosi de acest mic aparat electrocasnic, ce reușește să facă suprafețele să strălucească de curățenie. Personal pot spune că m-a fascinat.

Bucătăria și baia sunt ceva mai solicitante din punct de vedere al curățeniei. Nu și în cazul acestei mici jucării, care se dovedește atât de eficientă cu fiecare utilizare. Din punct de vedere al designului vorbim de un dispozitiv de mână, destul de ușor(cântărește numai 0,7 kg), pe care îl vei putea manevra cu lejeritate. Este ușor de depozitat, astfel că îl vei avea tot timpul la îndemână și nu îți va ocupa prea mult spațiu. Mânerul este realizat pe o nuanță de verde foarte plăcută, iar corpul său este complet alb. Eleganța și rafinamentul sunt două caracteristici definitorii în ceea ce privește acest electrocasnic. Are o formă potrivită pentru a ajunge în orice colțișor al încăperii și poate curăța atât aparatura, cât și geamurile, mobila, gresia sau faianța.

Poze cu aparatul de curățat cu abur Philips MultiSteam FC7008/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips MultiSteam FC7008/01 dezvoltă o putere de 1200 W și folosește decât apa pentru a curăța suprafețele murdare. Astfel că nu va trebui să dai banii pe tot felul de soluții pentru bucătărie sau pentru baie. Acest mic aparat face mai mult decât cea mai puternică soluție folosită de tine până acum. Pe lângă faptul că folosește numai apa pentru a curăța suprafețele, vei fi uimită să constați că nu lasă niciun tip de reziduu în urma lui.

Nici bacteriile nu mai au ce căuta în locuința ta. Cu siguranță până în prezent ai tot încercat diferite soluții care să îți asigure o igienă desăvârșită în căminul tău, dar probabil cu greu ai reușit să cureți îmbinările aragazului sau hota sau chiar piatra de pe faianța din baie. De acum aparatul de curățat cu abur omoară cu până la 99,9% din germenii și bacteriile de pe suprafețe, iar tu nu va mai trebui să te intoxici cu tot felul de soluții de curățare.

Împreună cu aparatul mai vin și 2 bureți din microfibră, destul de rezistenți și totodată lavabili. Practic aceste două lavete absorb praful și murdăria ușor și eficient. Se întreține destul de ușor. Mai precis se pot spăla în mașina de spălat rufe.

Cum funcționează? Destul de simplu, îl bagi în priză și aștepți ca LED-ul indicator să se aprindă intermitent(asta înseamnă că deja s-a încălzit), după care aparatul este pregătit să genereze abur, mai exact să fie pus la treabă. Acest proces nu durează mai mult de 45 de secunde, astfel că nu vei aștepta prea mult pentru a începe treaba. Duza triunghilară este proiectată de așa natură să poți curăța orice tip de suprafață și bineînțeles colțurile, unde vei ajunge destul de ușor. Separat de cele două lavete, aparatul de curățare cu abur mai dispune de un cap de curățare, proiectat pentru a ajunge chiar și în zonele greu accesibile pentru instrumentele uzuale.

De acum petele de ulei și grăsime nu vor mai fi o bătaie de cap și asta deoarece aburul are capacitatea de a le dizolva extrem de ușor, astfel că vei avea tot timpul casa curată și igienizată, iar tu nu va mai trebui să depui un efort prea mare pentru acest succes.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • nu necesită detergenți,
  • curăță chiar și zonele greu accesibile
  • are un preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de curățare
Eficiență
Greutate

Philips MultiSteam FC7008/01 este aparatul electrocasnic ce te va scuti de a mai cumpăra tot felul de detergenți toxici pentru a curăța și igieniza casa.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.