Philips FC9194/01 – un aspirator cu o putere mare de aspirare

Iarna a trecut și odată cu ea trebuie să treacă și apatia cu care anotimpul rece vine la pachet. Și ce metodă mai bună decât curățenia de primăvară? Pentru asta trebuie să ne înarmăm cu puțină răbdare, câțiva detergenți eficienți și un aspirator care să ne scutească de efortul de a pierde zile în șir cu această activitate. Un model în acest sens poate fi considerat și aspiratorul Philips FC9194/01, ce vine la un preț de aproximativ 680 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil pentru calitățile sale.

Producătorul impresionează printr-un design impecabil, realizat dintr-un plastic extrem de calitativ, cu finisaje foarte reușite. Modelul este disponibil pe un maro elegant, cu câteva elemente pe negru, ce mă duc cu gândul la un produs luxos. Deține 2 mânere pentru a fi transportat cu ușurință de către utilizator. Are o greutate de doar 5 kg, ceea ce înseamnă că nu va fi greu de mutat dintr-o cameră în alta, iar dimensiunea sa nu foarte mare îl face să fie ușor de strecurat în dulapul de depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC9194/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce oferă o aspirare uscată. Puterea sa ajunge la 2200 W și dezvoltă o putere de aspirare extrem de mare, de 500 W. Acest aspect presupune ca nici un fir de praf să nu îi reziste.

Sacul de tip s-bag Ultra Long Performance, are o capacitate de colectare de 5 L și este confecționat din 5 straturi de material de înaltă calitate, ce previne înfundarea. Filtrarea multistraturi menține o putere mare de aspirare pe durata de viață a sacului. Față de un sac standard, acest model rezistă cu până la 80% mai mult, calitate ce se va reflecta în portofelul vostru.

Aspiratorul dispune și de un filtru HEPA 12, ce filtrează aerul, pentru a vă asigura o casă mai curată, fără praf, fără posibilitatea ca vreunul din membrii familiei să dezvolte o alergie. Aerul evacuat va fi chiar mai curat decât aerul din cameră.

De asemeni vine la pachet cu o serie de accesorii extrem de utile: o perie mică, o perie Turbo(pentru o curățare profundă a covoarelor), un accesoriu pentru spații înguste(ideal pentru a aspira după mobilă), un tub telescopic(vă ajută să nu vă aplecați prea mult) și o perie specială TriActive, cu un orificiu în centru pentru a capta scamele sau obiectele mai mari și două perii pe margine pentru a mătura praful din orice colțișor. Este un model silențios, ce atinge un nivel de zgomot de 79 dB, astfel că nu va deranja atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere de aspirare de 500W,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 12,

Contra:

  • mi-aș fi dorit să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Un aspirator eficient înseamnă o casă mai curată într-un timp scurt, iar modelul Philips FC9194/01 este unul dintre cele mai potrivite în acest sens.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.