Philips FC9192/01 – putere de aspirare mare și un aer mai curat

Te gândești că ar cam fi cazul să îți cumperi un aspirator nou, mult mai eficient decât cel vechi, care să îți ușureze munca prin casă? Noi își propunem un model modern, ce promite rezultate excelente, cu un minim de efort. Este vorba despre aspiratorul cu sac Philips FC9192/01, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 655 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea și dotările sale.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant, realizat cu mult bun gust în varianta roșie, cu accesorii negre și argintii. Pare o construcție solidă, durabilă, fabricată cu mult simț de răspundere.

Poze cu apiratorul cu sac Philips FC9192/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Noul model de la Philips oferă un tip de aspirare uscată, ce ajunge la o putere de 2200 W, dezvoltând o putere de aspirare de 500W, pentru o curățenie excelentă în orice cămin. Capacitatea de colectare este de 5L, prin urmare este suficient de mare cât să asigure o suprafață generoasă de aspirare fără a fi nevoie de golirea sa. Sacul folosit este un model s-bag Ultra Long Performance, confecționat din 5 straturi de material, ce previn înfundarea, reușind chiar să capteze particulele fine de praf. Potrivit testelor efectuate sacul s-bag are o rezistență cu până la 80% mai mare decât un sac standard.

Aspiratorul încorporează și un filtru HEPA 13, ce ajută la captarea celor mai mici particule de praf, pentru a oferi utilizatorului un mediu mai curat, cu mai puține posibilități de a dezvolta alergii. Ca și putere de comparație, aerul evacuat va fi mult mai curat decât cel din cameră.

În ceea ce privește accesoriile, pot spune că modelul Philips se bucură de o gamă destul de bogată, ce vă va ajuta să ajungeți în colțurile înguste ale casei: perie mică, accesoriu pentru spații înguste, perie pentru parchet, tub telescopic metalic și peria specială TriActive+, cu 3 acțiuni de curățare printr-o mișcare simplă(aspiră praful în profunzime din covor, obiectele mari sunt aspirate destul de ușor prin orificiul frontal, cu cele două perii laterale mătură praful de pe lângă mobilă.

Are o greutate de 5 kg, și un cablu de 8 m, ce oferă posibilitatea asipării unei suprafețe de aproximativ 11 m, prin urmare un apartament cu două camere poate fi aspirat de la un capăt la celălalt fără a fi nevoit să schimbați priza. Nu veți fi nevoiți să verificați periodic dacă sacul este plin, în momentul în care va fi nevoie de golirea sa indicatorul de sac plin vă va avertiza asupra acestui lucru.

Nivelul de zgomot atinge 79dB, ceea ce înseamnă că își va face simțită prezența într-o oarecare măsură, în special în momentul utilizării periei TriActive+ datorită roților mai mari.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • filtru HEPA 13,
  • putere mare de aspirare,
  • sac de 5 L,
  • cap de aspirare TriActive+,

Contra:

  • puțin cam zgomotos

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC9192/01 este un aspirator cu sac ce oferă eficiență, cu efort minim, prin urmare casa va străluci de curățenie în doar câteva minute, iar aerul va fi mult mai curat, cu mai puțini alergeni.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.