Philips FC9185/01 – și aspirarea va fi mult mai eficientă

Te-ai săturat să vezi că vechiul aspirator nu mai face față și că de cele mai multe ori trebuie să insiști pentru ca parchetul să fie curat, iar covorul să nu mai aibă scame? Poate ar fi timpul ca un model nou să îi ia locul. Iar în materie de aspiratoare, Philips are un cuvânt greu de spus. Mai exact modelul Philips FC9185/01, se va descurca excelent în ceea ce privește curățenia casei tale. De acum nu vei mai pierde timp prețios pentru a aspira podeaua. Are un preț de aproximativ 720 lei (verifică preț actualizat), nu chiar la îndemâna oricui, dar cu siguranță și-l merită pe deplin. Și o să vă spun imediat de ce susțin asta.

În primul rând se bucură de un design absolut impecabil, este complet negru, accesorizat cu câteva detalii argintii, ce îi dau o notă extrem de elegantă. Are două mânere, unul în plan vertical și altul în plan orizontal, pentru a putea fi transportat cât mai ușor. De asemeni este destul de ușor de utilizat, având doar două butoane, unul de pornire și unul pentru cablul de alimentare și încă un selector de putere, astfel că vă puteți doza forța de aspirare după cum vă este mai la îndemână.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC9185/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips deși este un model cu sac, este bine de știut că utilizează un tip S-Bag Clasic de 5 kg, cu performanțe îndelungate, realizat din 5 straturi de înaltă calitate, ce previne înfundarea, reușind să aspire chiar și cel mai fin praf. Prin urmare nu veți fi nevoiți să îl schimbați prea repede, așa cum s-ar întâmpla în cazul unui sac de hârtie și având în vedere capacitatea de colectare destul de generoasă, veți putea aspira o suprafață destul de mare fără să vă faceți griji că s-a umplut sacul. Oricum indicatorul de sac plin vă va avertiza când este timpul să goliți aspiratorul.

Atinge o putere de 2000 W și dezvoltă o putere de aspirare de 450 W, suficient cât să nu îi reziste nici un fir de praf. Îmi place că vine la pachet cu o serie de accesorii ce îți permit să ajungi chiar și în cele mai înguste colțuri precum cele de după bibliotecă. Dispune de: o perie mică, de o perie specială TriActive(are o formă interesantă ce reușește să aspire orice fir de praf), un accesoriu pentru spații înguste, o perie pentru parchet și un tub telescopic pentru a nu fi nevoită să stai prea mult timp aplecată.

Cântărește 5 kg, ceea ce înseamnă că va fi destul de ușor de transportat și cu atât mai ușor să îi găsiți un colț de depozitare. Poate aspira o suprafață de 5 m, fără să fiți nevoiți să schimbați priza pentru cablul de alimentare. Nu este prea zgomotos, atingând numai 79 dB, ceea ce înseamnă că nu va deranja prea tare când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • putere mare de aspirare
  • ușor
  • cap de aspirare TriActive

Contra:

  • putea fi ceva mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC9185/01 este unul dintre aspiratoarele excelente, ce își va dovedi eficiența cu fiecare utilizare, prin urmare veți descoperi cât de ușor puteți termina de făcut curățenia de acum înainte.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.