Philips FC9184/01 – și curățenia va fi gata în câteva momente

Se apropie sărbătorile și gândul că trebuie să te apuci de curățenia de primăvară îți dă bătăi de cap? Nu trebuie să se întâmple acest lucru. E suficient să te echipezi cu soluțiile de curățenie potrivite și cu un aspirator pe măsură și curățenia va fi floare la ureche. Aspiratorul cu sac Philips FC9184/01 este un model extrem de eficient, căruia nu-i va rezista nici un firicel de praf sau vreo scamă pe covoare. Are un preț de aproximativ 504 lei (verifică preț actualizat), un preț acceptabil pentru felul în care arată și mai ales pentru dotările sale.

Din punct de vedere al designului, Samsung ne prezintă un model extrem de elegant și modern, ideal pentru orice locuință. Este disponibil pe un albastru foarte plăcut, pe care se evidențiază foarte bine fiecare accesoriu, fiecare detaliu. Vorbim de un aspirator foarte bine realizat cu finisaje excepționale. Nu este nici greu, cântărește 5 kg, ceea ce înseamnă că nu vă va fi greu să îl mutați dintr-o cameră în alta atunci când faceți curățenie.

Poze cu apiratorul cu sac Philips FC9184/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce atinge o putere de 2100 W. Aceasta generează puterea de aspirare de 475 W, ceea ce înseamnă că veți termina curățenia în câteva minute, iar podeaua va străluci la finalul acestei activități.

În cazul în care vă faceți griji că va trebui să schimbați destul de des sacul de colectare, ei bine pot spune că acest lucru nu se va întâmpla și în cazul acesta, și asta pentru că aspiratorul vine echipat cu un sac ce are o capacitate de 5 L, suficient cât să puteți aspira o suprafață generoasă fără să vă faceți griji că se va umple. Aspiratorul utilizează un sac s-bag clasic, cu performanțe ultra îndelungate, ce îl vor face să reziste cu până la 80% mai mult decât un sac standard.Iar în momentul în care se va umple veți fi avertizați de indicatorul de sac plin.

Filtrul HEPA 12 asigură utilizatorului nu doar un aer mai curat(aspiră 99,5% din particulele de praf), ci și o locuință fără alergeni sau alte bacterii, ce pot dezvolta diferite boli respiratorii.

Aspiratorul Philips vine şi cu o serie de accesorii, ce te vor ajuta să ajungi în cele mai greu accesibile colţuri din casă: o perie mică, un accesoriu pentru spaţii înguste, un cap de aspirare TriActive, ce asigură o aspirare perfectă dintr-o singură mişcare: în vârful duzei are un orificiu mai mare pentru aspirarea obiectelor mai mari, iar pe laterale are două perii ce vor mătura praful de pe lângă mobilă și pereți. Tubul telescopic este metalic și are lungimea adecvată pentru a nu fi nevoiți să vă aplecați prea mult atunci când faceți curățenie.

Se alimentează la priză și vă permite să aspirați o suprafață de 9 m. Este puțin cam gălăgios, mai exact atinge un nivel de zgomot de 79 dB, însă nu atât încât să deranjeze prea tare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 12,
  • duză TriActive

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC9184/01 este unul dintre modelele cele mai eficiente de la Philips, ce îți va oferi o aspirare perfectă de fiecare dată când vei avea nevoie.

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

2 comentarii

  1. De unde pot cumpara saci pentru acest model?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.