Aspirator cu sac Philips FC9170

Din punctul meu de vedere orice locuință ar trebui să fie echipată cu electrocasnice care să ne ușureze munca de zi cu zi. Unul dintre electrocasnicele extrem de utile în orice cămin este aspiratorul. Iar astăzi am ales să discutăm despre un model de la Philips, și anume FC9170, un aspirator cu un preț de aproximativ 664 lei (verifică preț actualizat)ușor piperat ar spune o parte dintre utilizatori, însă pe mine m-a făcut să-mi doresc să aflu dacă într-adevăr își merită acest preț.

Din punct de vedere al designului, impresionează printr-un aspect impecabil, ce sugerează eleganță și rafinament. Materialele de o calitate superioară sunt completate de finisaje foarte bine realizate rezultând un produs atent realizat, ce pare destul de rezistent.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC9170

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC9170 este un aspirator cu sac, ce are o putere de aspirare de 500 W( cu siguranță la puterea lui maximă vă va ridica și covorul de pe podea). Capacitatea de colectare este de 4 L, asta înseamnă că nu veți fi nevoiți să îl goliți prea repede, permițându-vă să aspirați o suprafață destul de generoasă. Dispune de Filtru HEPA 13, ce reușește să capteze 99,95 % din praf, pentru a vă putea bucura de aer curat, fără alergeni.

Philips FC9170 vine cu mai multe accesorii, pentru a putea ajunge în absolut fiecare colțișor al încăperii, mai exact are: o perie mică, un accesoriu pentru spații înguste, tub telescopic și o duză Tri-active cu acțiune unică 3 în 1(are un aspect aerodinamic, pentru a spori eficiența la curățare, perii laterale pentru a putea îndepărta praful din colțuri și locuri curbate, iar în față are un orificiu ce permite aspirarea resturilor mai mari).

Greutatea este de 6,3 kg și vă permite aspirarea unei suprafețe de 8 m. Nivelul de zgomot ajunge la 78 dB, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența într-o oarecare măsură, însă nu aș putea spune că ajunge la un nivel care să enerveze.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • eficiență,
  • finisaje bine realizate

Contra:

  • poate că era mai bine să fie un aspirator fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Philips FC9170 este un aspirator cu un design foarte reușit, ce oferă rezultate excelente de aspirare.

User Rating: 4.04 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.