Philips FC8655/01 – eficient și puternic

Nimănui nu-i place să piardă prea mult timp cu munca desfășurată în gospodărie, de aceea este esențial să ne echipăm cu cele mai eficiente și utile electrocasnice. Nu doar că ne înjumătățesc munca dar ne scutesc chiar și de un efort prea mare depus. Iar aspiratorul este unul dintre accesoriile unei gospodării în care curățenia se face cu rapiditate și eficiență. Philips FC8655/01 este unul dintre modelele pe care te poți baza oricând atunci când vine vorba de o podea fără praf și murdărie. Prețul este de aproximativ 330 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere performanțele sale, dar și aspectul său modern.

Modelul este disponibil în varianta albastră cu mici detalii negre, ce îi subliniază frumusețea și rafinamentul. Pare un aspirator foarte bine închegat, astfel că nu vei întâmpina probleme în utilizarea sa. Cântărește 5,2 kg, deci nu este nici greu de transportat dintr-o cameră în alta și cu siguranță dimensiunile sale destul de rezonabile îl vor face să își găsească ușor un colțișor în care să fie depozitat.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8655/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8655/01 este un aspirator cu sac, ce oferă o aspirare uscată. Puterea sa este de 2100 W și generează o putere de aspirare de 425 W, ceea ce înseamnă că nu-i va rezista nici un fir de praf, iar rezultatele de curățare vor fi excelente. Capacitatea de colectare a sacului este de 4 L și este conceput special pentru a maximiza debitul de aer, astfel încât veți obține o putere maximă de aspirare și implicit rezultatele vor fi mult mai bune.

Pe partea de filtre, modelul încorporează unul dintre cele mai eficiente modele și anume HEPA 10 și AirSeal, ce captează chiar și cele mai fine particule de praf , pentru ca utilizatorul să se bucure de un ambient cât mai curat și mai sănătos.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul Philips este dotat cu o gamă suficient de generoasă, încât să acopere orice colțișor, mai exact vorbim despre: accesoriu pentru spații înguste – te ajută să ajungi în colțurile în care peria este mult prea mare pentru a face față, perie mică – pentru tapițerie, perie pentru parchet – cu perii moi pentru a nu zgâria și tub telescopic – ce te ajută să nu stai aplecată atunci când faci curățenie.

Nivelul de zgomot atins este de 80 dB, rin urmare nu vorbim chiar de cel mai silențios model, însă nici de unul care să deranjeze prea tare. Vei putea aspira o suprafață de aproximativ 9 m fără să fii nevoit să schimbi sursa de alimentare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere de aspirare de 425 W
  • HEPA 10

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8655/01 este unul dintre cele mai practice aspiratoare, cu un raport calitate-preț excelent, ceea ce reprezintă un avantaj pentru un buget restrâns.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.