Philips FC8654/01 – are o putere de 425W

Aspiratorul este mătura electrică din orice gospodărie, însă putem spune că vorbim de un electrocasnic mult mai eficient, ce ne scutește atât de timp pierdut, cât și de efort suplimentar. Și un model foarte reușit din toate punctele de vedere putem spune că este aspiratorul Philips FC8654/01, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 440 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, dacă observăm dotările sale.

Din punct de vedere al designului, aspiratorul se remarcă prin eleganță și modernitate. Este un model pe roșu, accesorizat cu mici detalii negre și argintii, ce crează un contrast plăcut privirii.Veți putea observa în partea superioară că dispune de 2 butoane(unul de pornire/oprire și unul de rulare a cablului de alimentare, iar în centru un selector pentru intensitatea cu care vrei să aspiri și un LED ce te averizează când este cazul să golești sacul.

Cântărește 5,2 kg, ceea ce înseamnă că vorbim de un aspirator nu foarte ușor, dar având roțile moi realizate dintr-un plastic foarte calitativ, cu siguranță este destul de ușor de manevrat.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8654/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Capacitatea sacului este de 4 L, suficient de încăpător încât o bună perioadă să nu vă faceți griji că trebuie să goliți sau să schimbați sacul. Sacul nu este unul obișnuit, vorbim de un S-bag classic, ce durează cu 50% mai mult față de un sac obișnuit.

Puterea generată este de 2100 W și dezvoltă o putere de aspirare de 425 W, ceea ce presupune că dacă îl veți ține la puterea maximă, scamele și praful nu vor avea sorți de izbândă, indiferent că discutăm de podea sau de covor.

Modelul Philips încorporează un filtru HEPA 10, pentru ca aerul pe care îl respiri să fie mult mai curat și mai sănătos. Acest tip de filtru are grijă să vă țină departe de alergii, atât de frecvente, în special în rândul celor mai sensibili.

Vine la pachet cu o serie de accesorii, ce te vor ajuta să ajungi în colțuri sau în spațiile strâmte: perie mică, accesoriu pentru spații înguste, tub telescopic metalic(pentru a nu fi nevoită să stai tot timpul aplecată). În momentul în care este pus la treabă, aspiratorul este puțin cam zgomotos, atingând 80 dB, dar nu într-atât încât să devină enervant. Lungimea cablului îți va permite să aspiri o suprafață destul de mare, de aproximativ 9 m, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • poate fi folosit și cu sac și fără,
  • are filtru HEPA,
  • are destul de multe accesorii

Contra:

  • aș fi preferat să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8654/01 este un aspirator ce se bucură nu doar de calități tehnice extraordinare, ci și de un design foarte modern.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.