Philips FC8653/01- economisește timp și energie

Te gândești să îți schimbi vechiul aspirator cu un model mult mai eficient, dar nu ești pregătită să faci o investiție prea mare? Nu-i nimic, noi îți oferim soluția perfectă, aspiratorul Philips FC8653/01. Are un preț de aproximativ 312 lei (verifică preț actualizatși are grijă să îți lase casa lună de fiecare dată când îl pui în funcțiune.

În ceea ce privește designul, putem spune că avem de-a face cu un aspirator modern conceput, elegant, ce se evidențiază prin bun gust. Modelul poate fi achiziționat pe o nuanță de albastru, completată de mici detalii negre și argintii, ce reușesc să îi sublinieze frumusețea. Modelul cântărește aproximativ 5,2 kg și are dimensiuni rezonabile, 447 x 304 x 234 mm, ceea ce înseamnă că nu îți va fi greu absolut deloc să îi găsești un colțișor pentru a-l depozita.Modelul dispune de două butoane, unul pentru pornire/oprire și unul pentru cablul de alimentare, iar în mijloc se poate observa un selector de putere, astfel că nu pare deloc greu de utilizat.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8653/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Performer Active FC8653/01 este un aspirator cu sac, ce asigură o aspirare uscată pentru orice locuință. Conceput cu o putere de 2000W, aspiratorul generează o putere de aspirare de 400 W, suficient încât să obțineți cele mai bune rezultate de curățare.

Capacitate sacului este de 4 L, destul de generoasă încât să nu fiți nevoiți să îl schimbați prea des. Deasupra selectorului de putere se poate observa un led, ce indică momentul în care s-a umplut sacul și ar fi cazul să îl goliți sau să îl schimbați.

Aspiratorul vine echipat cu filtru HEPA 10, un filtru extrem de eficient, ce reușește să capteze chiar și cele mai fine particule de praf , astfel că modelul Philips are grijă nu doar ca podeaua ta să strălucească, ci și să îți asigure un aer curat, care să te țină departe de alergii.

Pe partea de accesorii, aspiratorul este dotat cu o gamă destul de restrânsă, dar din punctul meu de vedere dispune de cele mai utile, și anume: accesoriu pentru spații înguste, perie mică și tub telescopic. Nivelul de zgomot atins este de 82 dB, ceea ce înseamnă că vorbim de un aspirator ce își face simțită prezența atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere de aspirare de 400 W
  • HEPA 10

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips Performer Active FC8653/01 este un aspirator destul de accesibil ca și preț și totodată cu o putere de aspirare foarte mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.