Philips FC8651/01 – un aspirator ieftin și eficient

Se apropie sărbătorile și curățenia de primăvară îți dă bătăi de cap. Acum nu mai este cazul. Înarmează-te cu un aspirator puternic și câțiva detergenți pe măsură și cu siguranță vei scăpa de toată treaba mult mai repede. Un model bun și ieftin este aspiratorul Philips FC8651/01, ce vine la un preț de aproximativ 376 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun ținând cont de felul în care se prezintă.

Din punct de vedere al designului, aspiratorul se bucură de un aspect plăcut, vesel aș putea spune. Se prezintă pe o nuanță de mov, accesorizat cu câteva elemente negre, ce îi conferă eleganță și rafinament. Pare destul de ușor de utilizat, în centru are un selector de putere și încă două butoane de unde se pornește/oprește și se trage cablul de alimentare. Greutatea sa atinge 5,2 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de transportat și cu siguranță îi veți putea găsi un colț de depozitare cu ușurință.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8651/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce oferă o aspirare uscată. Atinge o putere de 2000 W, ce generează o putere de aspirare de 400 W, suficient cât să nu-i reziste nici o scamă sau un fir de praf de pe podea. Sacul are o capacitate de colectare de 4 L, cât să vă permită să aspirați o suprafață destul de mare înainte de a fi golit sau schimbat. Este un model s-bag, destul de calitativ, ce se desface, astfel încât veți obține o putere maximă de aspirare pentru a avea cele mai bune rezultate.

Încorporează un filtru HEPA 10, ce vă va ține la distanță de posibile alergii dezvoltate datorită prafului. Filtrul HEPA 10 are capacitatea de a aspira aproximativ 85% din particulele de praf din aer, astfel că o dată ce ați terminat curățenia nu doar că veți avea o podea mai curată, ci și un aer mai curat și mai proaspăt.

În ceea ce privește accesoriile, modelul Philips vine la pachet cu cele mai importante: accesoriu pentru spații înguste, perie mică, perie normală și un tub telescopic, ce vă permite să ajungeți în orice colțișor fără să fiți nevoiți să vă aplecați prea mult.

De acum curățenia va fi floare la ureche. Cu puțină muzică nici nu veți simți când ați terminat toată treaba.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 10,

Contra:

  • mi-aș fi dorit să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8651/01 este un aspirator cu o putere mare de aspirare ce are un preț destul de rezonabil și cu siguranță se va ocupa de curățenie cu eficiență.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.