Philips FC8634/01 – fără sac, cu 2000 W putere de aspirare

Aspiratoarele au devenit în ultimii ani niște aliați de nădejde în ceea ce privește curățenia. Spun asta pentru că vorbim de modele tot mai puternice, cu tot mai multe funcții și accesorii. În această categorie se încadrează și aspiratorul fără sac Philips FC8634/01, un model ce poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 612 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil dacă îl raportăm la calitățile sale și la aspectul său interesant.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model premium aș putea spune. Este conceput dintr-un plastic negru, cu părți semitransparente, de o eleganță aparte. Pare o construcție destul de solidă,  cântărește 6 kg. Important este că roțile sunt realizate dintr-un plastic calitativ, ce vă permite să îl trageți cu ușurință și de asemeni se poate observa pe orizontală că deține un mâner rezistent pentru a putea fi mutat cu lejeritate. De acum curățenia nu va mai fi o activitate atât de solicitantă.

Poze cu aspiratorul fără sac Philips FC8634/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8634/01 este un aspirator fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Generează o putere de 2000 W, ce dezvoltă o putere de aspirare destul de mare, de 370 W, ceea ce presupune o podea fără praf și scame în doar câteva minute. Apiratorul dispune de tehnologia PowerCyclone 4, care reușește să separe praful de aer printr-o singură mișcare.

Recipientul de colectare are o capacitate de 1,7 L și are un design conceput să elimine particulele strânse fără a crea un nor de praf. Datorită suprafeței netede, praful este colectat într-o parte, iar în momentul în care vrei să golești recipientul, acesta alunecă uniform în coșul de gunoi.

Pentru ca rezultatele să fie excelente, producătorul echipează aspiratorul cu filtru HEPA 10, ce reușește să asigure încăperii un aer mai curat, captând microorganismele ce cauzează alergii, prin urmare veți avea nu doar o podea mai curată, ci și un aer mai curat. În cazul în care vă faceți probleme că va trebui să schimbați prea des filtrul HEPA, atunci este bine de știut că acesta este lavabil, ceea ce înseamnă că odată la câteva utilizări poate fi clătit sub jet de apă.

Modelul Philips vine la pachet cu o serie de accesorii interesante și utile: accesoriu pentru spații înguste(te va ajuta să ajungi în colțurile greu de ajuns), perie mică, perie Turbo(perie rotativă ce îndepărtează cu 25% mai mult păr și praf de pa covoare) și un tub telescopic metalic. Are un cablu de 6 m, ce permite aspirarea unei suprafețe de 9 m, iar nivelul de zgomot atinge 80 dB, de unde putem trage concluzia că nu toarce chiar ca o pisică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • 370 W putere de aspirare,
  • are filtru HEPA 10,
  • este fără sac

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Aspiratorul Philips FC8634/01 este ideal pentru cei ce nu sunt dispuși să piardă prea mult timp făcând curățenie prin casă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.