Philips FC8474/01 – și podeaua strălucește numaidecât

Curățenia este o activitate care îți ocupă mult timp? Nu mai este cazul. Un aspirator bun te scutește atât de efort, cât și de timp. De aceea astăzi vom discuta despre aspiratorul fără sac Philips FC8474/01, ce vine la un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil aș zice eu, dacă îl raportăm la calitatea sa.

Din punct de vedere al designului, aspiratorul are un aspect impecabil. Se poate observa cu ochiul liber calitatea superioară a materialelor folosite, precum și faptul că vorbim de un produs bine realizat. Tonurile de roșu se îmbină în mod armonios cu nuanțele de negru, ce îi dau un aer modern și elegant.

Poze cu aspiratorul fără sac Philips FC8474/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8474/01 este un aspirator fără sac cu o putere de 1800 W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 350 W, ceea ce înseamnă că podeaua va fi perfect aspirată în doar câteva clipe. Recipientul de colectare are o capacitate de 1,5 L, nu tocmai mare, ceea ce înseamnă că va trebui să îl goliți destul de des, însă acest aspect nu ar trebui să deranjeze foarte tare, atâta timp cât golirea se face destul de ușor. Se scoate recipientul și se varsă în coșul de gunoi, după care se inserează la loc în aspirator.

Dispune de filtru HEPA , ce asigură o cameră mai curată, cu mai puțin praf, ce ar putea dezvolta diferite alergii. Pe partea de accesorii, Philips FC8474/01 este destul de bine dotat, astfel încât veți putea ajunge în orice colțișor al camerei: o perie standard, un accesoriu pentru spații înguste, o perie turbo brush, ce aspiră perfect covoarele de scame și de păr și tub telescopic(pentru a nu fi nevoiți să vă aplecați atunci când îl folosiți).

Atinge o greutate de 4,5 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat dintr-o cameră în cealaltă. Nu este silențios, dar nu aș putea spune nici că este extrem de zgomotos. Cablul de alimentare are o lungime de 6 m, ce vă permite să aspirați o suprafață de 9 m fără probleme.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ accesibil,
  • filtru HEPA

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8474/01 este un aspirator fără sac ce oferă putere și eficiență pentru ca podeaua să strălucească în cel mai scurt timp posibil.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Nu se gasesc filtre de schimb.

    • Bună Florian,
      Aici îi poți contacta pe cei de la Philips în legătură cu filtrele pentru aspirator. Am văzut că au un număr de telefon pentru fiecare categorie de produs în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.