Philips FC8470/01 – un aspirator eficient

Aspiratoarele sunt acele electrocasnice, ce nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Și spun asta pentru că ne economisesc o groază de timp și dau dovadă de foarte multă eficiență. Unul dintre modelele care mie îmi place foarte mult este și Philips FC8470/01, un aspirator ce vine la un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat), un preț relativ accesibil, ținând cont de brandul de care aparține, dar și de specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, Philips FC8470/01 seamănă foarte bine cu modelul Philips FC8474/01, diferența ar fi că are o putere cu 200 de W mai mică și că este mai ieftin cu 100 lei. Și bineînțeles culoarea. Modelul prezentat astăzi vine pe un albastru plăcut, cu accesorii negre și argintii.

Poze cu aspiratorul fără sac Philips FC8470/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8470/01 este un aspirator fără sac, ce cu siguranță se va dovedi mult mai igienic și mai economic decât un model cu sac. Spun asta pentru că recipientul de colectare are o capacitate de 1,5 L, suficient pentru a aspira o suprafață destul de mare, după care poate fi golit cu ușurință în coșul de gunoi și spălat cu apă. În timp ce un aspirator cu sac, presupune schimbarea sacului destul de des, ceea ce duce la cheltuieli adiționale.

Aspiratorul Philips FC8470/01 are o putere de 1600 W și dezvoltă o putere de aspirare de 320 W, suficient pentru a aspira podeaua sau covorul extrem de eficient. Dispune de filtru HEPA 10, ce vă va ține departe de alergii, prin simplul fapt că asigură utilizatorului un aer mult mai curat, cu mai puține particule de praf.

Philips FC8470/01 vine cu mai multe accesorii, ce vă permit să ajungeți în orice colț al casei, indiferent cât de îngust ar fi, mai exact dispune de: o perie mică, un accesoriu pentru spații închise, o duză mică și o duză multifuncțională. Cablul are o lungime de 6 m și vă permite să aspirați o suprafață de 9 m. În ceea ce privește nivelul de zgomot pot spune că aspiratorul nu deranjează prea tare, ajungând la un nivel de 83 dB, prin urmare nu vă veți alege cu o durere de cap imediat ce ați terminat curățenia.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ accesibil,
  • filtru HEPA,
  • este fără sac

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Philips FC8470/01 este un aspirator fără sac ce asigură curățenia în doar câteva momente, și fără un efort prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.