Philips FC8455/01 – ieftin, dar cu o putere mare de aspirare

Aspiratorul face parte din gama de electrocasnice de nelipsit dintr-o locuință. Nu doar că vei economisi timp, ci și energia depusă pentru activitatea de întreținere a unei locuințe. Până la urmă timpul este atât de prețios încât ar fi păcat să îl irosim mai mult pe astfel de activități, decât petrecând timp în compania celor dragi, distrându-ne și relaxându-ne. Și pentru că vreau să discutăm despre un model pentru orice buzunar, am ales aspiratorul Philips FC8455/01, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 340 lei (verifică preț actualizat). 

În primă instanță mi-a atras atenția prin design-ul său vesel. Nuanța de roșu în care este disponibil mă binedispune și consider că îi conferă un aspect plăcut și totodată elegant. Pare destul de ușor de mânuit, deasupra dispune de 2 butoane unul pentru pornire/oprire și unul pentru cablul de alimentare, iar în centru un selector de putere. Cântărește 4,2 kg, și are dimensiuni destul de mici, (W x D x H mm) de 406 x 282 x 220, ce îți permit să îi găsești cu ușurință un loc de depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8455/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Philips este un aspirator cu sac de tip S-Bag, cu o capacitate de colectare de 3L, ideal pentru cei ce nu vor să schimbe sacii prea des. Capacitatea de colectare destul de mare îți permite o utilizare optimă a aspiratorului, fără să vă faceți griji că sacul se va umple prea repede. Oricum indicatorul de sac plin vă va avertiza când s-a umplut și ar trebui schimbat sau golit.

Ajunge la o putere de 2000 W, însă dezvoltă o putere de aspirare de 350 W, suficient din punctul meu de vedere pentru o aspirare eficientă, fără praf și scame.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul vine la pachet cu mai multe tipuri de perii, ce vă vor ajuta să ajungeți în orice colțișor al casei: perie standard, perie mică, perie Mini-Turbo, dar și cu un accesoriu pentru spații înguste și un tub telescopic metalic. Prin urmare dispuneți de tot ce aveți nevoie pentru o curățare perfectă, atât pe sub canapea, cât și în colțurile mai greu accesibile de pe lângă mobilă.

Nivelul de zgomot ajunge la 83 dB, suficient încât să își facă simțită prezența oridecâteori va fi pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț rezonabil,
  • putere mare de aspirare,
  • este ușor

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8455/01 este un aspirator eficient, cu o putere mare de aspirare, ce se va încadra perfect unui buget nu foarte generos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.