Philips FC8454/01 – un aspirator accesibil și eficient

Curățenia este o activitate ce ne privește pe toți. Cu toții ne dorim să o terminăm cât mai repede, pentru a începe alte activități, dar de cele mai multe ori sfârșim prin a fi sleiți de puteri la finalul ei. Personal prefer să investesc în electrocasnice bune, care să îmi ușureze munca. Iar unul dintre electrocasnicele de nelipsit dintr-o casă este și aspiratorul sau „mătura electrică”, cum ar spune tata.

Unul dintre modelele destul de accesibile ca și preț și destul de eficiente este și Philips FC8454/01, ce vine la un preț de aproximativ 301 lei (verifică preț actualizat). Din punct de vedere al designului, vorbim de un aspirator plăcut, complet negru, doar butoanele roșii ies în evidență pentru un plus de eleganță.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8454/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8454/01 este un aspirator cu sac, ce are o capacitate de colectare destul de generoasă, de 3 L, ceea ce înseamnă că nu va trebui schimbat prea des. Are o putere de 2000 W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 350 W, suficientă cât să asigure o aspirare perfectă a oricărei locuințe.

Philips FC8454/01 dispune de o serie de accesorii ce vă ajută să ajungeți chiar și în colțul cel mai greu accesibil: accesoriu pentru spații înguste, perie mică, perie suplimentară pentru parchet, și tub telescopic metalic, pentru a nu fi nevoiți să vă aplecați atunci când îl folosiți.

Greutatea sa este de doar 4,2 kg, iar nivelul de zgomot atins este de 83 dB. Asta presupune că va fi ușor de transportat dintr-o cameră în cealaltă însă din păcate nu este foarte silenţios, dar nu deranjează nici foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ accesibil,
  • ușor

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8454/01 este un aspirator cu sac eficient, destul de accesibil ca și preț, ideal pentru orice gospodărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.