Philips FC8452/01 – ieftin, dar eficient

Îți dorești un aspirator eficient, dar pentru care să nu fii nevoită să scoți din buzunar o sumă prea mare de bani? Philips FC8452/01 ar putea fi soluția cea mai potrivită. Costă aproximativ 306 lei (verifică preț actualizat), destul de puțin dacă luăm în calcul raportul calitate-preț, și totodată faptul că este produs de unul dintre marii producători de electrocasnice.

Din punct de vedere al designului vorbim de un aspirator plăcut și destul de fin realizat. Este un aspirator destul de ușor, cântărește numai 4,2 kg și are dimensiunile de 406 x 282 x 220(W x D x H mm), ceea ce înseamnă că nu va fi greu deloc să îl depozitați în vreun colțișor. Modelul este prezentat în varianta pe negru și este realizat dintr-un plastic calitativ, cu finisaje bine definite. Roțile din plastic, îl fac să alunece destul de ușor, astfel că se va dovedi un prieten de nădejde atunci când vine vorba de curățenie.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8452/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce are o capacitate de colectare de 3L, suficient de generoasă încât să puteți aspira o suprafață mare fără să fiți nevoiți să îl schimbați atât de des cum s-ar întâmpla în cazul celor uzuale.

Atinge o putere de 2000 W și generează o putere de aspirare de 350 W, suficient încât să aspire podeaua și covorul perfect, fără a lăsa în urmă praf sau scame.

Vine echipat cu o serie de accesorii, ce te vor ajuta să ajungi în orice colț al camerei fără prea mult efort, mai exact dispune de: o perie standard – pentru podele, o perie mică – pentru tapițerii, un accesoriu pentru spații înguste – pentru colțurile strâmte, în care vă este greu să ajungeți și un tub telescopic metalic – ce vă va ajuta să nu stați aplecați atunci când faceți curățenie.

Nivelul de zgomot ajunge cam la 83 dB, adică își face simțită prezența atunci când este pus la treabă, însă având în vedere prețul nu cred că ne putem aștepta la altceva. Cablul de alimentare are o lungime de 6 m, dar permite aspirarea pe o suprafață de 9 m, suficient încât să nu vă mutați frecvent de la o priză la alta.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț rezonabil,
  • putere mare de aspirare,
  • este ușor

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8452/01 este un aspirator ușor, dar extrem de eficient, cu destul de multe calități, ce oferă un raport calitate-preț avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.