Philips FC8451/01 – mic, eficient și ieftin

Trăim într-un secol al vitezei, când parcă timpul aleargă și nu ne mai permite să ne bucurăm de lucrurile mărunte cum se întâmpla odinioară. Tocmai pentru acest motiv consider că este esențial să ne înarmăm cu tot felul de gadgeturi și aparate electrocasnice, care să ne ușureze munca de zi cu zi. Aspiratorul este unul dintre obiectele ce ar trebui să fie prezente în orice casă. „Mătura electrică” cum îi spune tata nu doar că îți economisește timp, dar cu siguranță este mult mai eficient decât o mătură clasică. Iar un model ce nu te va face să bagi mâna adânc în buzunar pentru a-l achiziționa este și aspiratorul Philips FC8451/01, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 264 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, având în vedere că în câteva minute podeaua voastră va străluci.

Din punct de vedere al designului, pot spune că vorbim de un model vesel, pe roșu, completat de câteva detalii negre, ce îl pun în valoare. Este realizat dintr-un plastic destul de calitativ, iar un aspect care îmi place foarte mult este greutatea de doar 4 kg, ce îl face ușor de depozitat sau de transportat dintr-o cameră în alta. Roțile sunt și ele tot de plastic, ceea ce înseamnă că nu vor face zgomot prea mult pe parchet.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8451/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce are o capacitate de colectare de 3 L, suficient cât să aspirați suprafețe generoase fără să vă faceți griji că s-a umplut. Mai mult de atât sacul de colectare este un S-Bag, de o calitate cu până la 80% mai mare față de un model uzual.

Puterea de 1900 W dezvoltă o putere de aspirare de 320 w, ceea ce înseamnă că reușește să ridice cu ușurință colțurile covoarelor atunci când funcționează la capacitate maximă. Prin urmare praful, scamele sau alte obiecte de pe podea nu îi vor putea rezista atunci când este pus în funcțiune.

Ca și accesorii dispune de mai multe perii ce vă vor ajuta să ajungeți în colțurile cele mai înguste și mai strâmte pentru a avea tot timpul casa curată. Spre exemplu: perie standard(pentru podea și covoare), perie mică(pentru tapițerie) și accesoriu spații înguste(pentru spațiile de după mobilă). Tubul metalic este telescopic și vă ajută să nu stați aplecați prea mult pentru a evita durerile de spate. Atinge un nivel de zgomot de 82 dB, ceea ce înseamnă că își va face simțită prezența atunci când este pus la treabă, însă nu într-atât încât să deranjeze.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • ieftin,
  • ușor

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC8451/01 este un aspirator ieftin, dar totodată eficient, un model ce concurează fără doar și poate cu modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.