Aspirator cu sac Philips FC8450/01

Mă tot gândesc să-mi achiziționez un aspirator, însă caut un model bun, dar care să nu mă coste foarte mult. Una dintre variantele pe care o voi lua în considerare este aspiratorul cu sac Philips FC8450/01, un model ce are un preț de aproximativ 256 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de ok din punctul meu de vedere.

Din punct de vedere al designului, pot spune că arată destul de bine, pare destul de solid, și bine construit, cu finisaje foarte bine realizate.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips FC8450/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8450/01 este un aspirator cu sac, ce are o capacitate de aspirare de 300 W, suficient pentru a avea rezultate excelente la curățare. Capacitatea de colectare este de 3 L, oferind posibilitatea aspirării unei suprafețe destul de mari. Acest aspect presupune că veți schimba mai rar sacul de colectare.

Vine cu accesoriile necesare pentru a aspira atât pardoseala, covorul, cât și suprafețele înguste: perie standard, accesoriu pentru spații înguste, perie mică și tub telescopic metalic. Greutatea de doar 4 kg vă permite o manevrare ușoară a aspiratorului pe un perimetru de 8 m. Nivelul de zgomot atinge 82 dB, asta însemnând că își va face simțită prezența în momentul utilizării, însă nu atinge un nivel enervant.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț convenabil,
  • eficiență

Contra:

  • poate că era mai bine să fie un aspirator fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Philips FC8450/01 este un aspirator eficient, cu rezultate optime, raportat la un preț avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.