Philips FC7020/01 – și podeaua strălucește

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare - 9.5
Accesorii - 9.6
Greutate - 9.6

9.6

O alegere SMART

Philips FC7020/01 este un aparat de curățat cu abur, ce reușește să economisească timp și energie, prin simplul fapt că utilizatorul poate aspira și curăța podeaua în același timp.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Curățenia este o activitate ce face parte din viața noastră, indiferent de dispoziția noastră. Dacă aspirarea podelei o facem cu un aspirator eficient, mă gândesc că și curățarea trebuie să fie la fel de eficientă, iar zilele trecute am dat peste un aparat de curățat cu abur de la Philips care mi-a atras atenția. Este vorba despre modelul Philips FC7020/01, ce are un preț de aproximativ 580 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat, însă aș prefera să nu trag concluzia până nu îl analizez puțin.

Din punct de vedere al designului pot abserva că se aseamănă foarte bine cu un aspirator vertical. Se bucură de un aspect foarte plăcut, modern, cu finisaje foarte bine realizate. Nuanțe de alb se îmbină cu tonuri de albastru, pentru a rezulta un produs elegant, ce încâtă privirea.

Poze cu aparatul de curățat cu abur Philips FC7020/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC7020/01 este un mop cu aburi, ce dezvoltă o putere de 1500 W. Dispune de o perie rotativă rapidă ce ajută la strângerea prafului, a firimiturilor, a rezidurilor (practic poate fi folosit în loc de aspirator pentru podea), dar pe lângă această funcție, aparatul este dotat și cu o funcție de curățare cu abur, ce are rolul de a vă igieniza casa. Cele două funcții pot fi utilizate pe rând sau în cazul în care vreți să economisiți timp le puteți folosi simultan.

Ce presupune mai exact curățarea cu abur și de ce este mai eficientă decât o curățare normală cu mopul. Aburul omoară germenii și bacteriile, reușind în felul acesta să curețe orice tip de podea fără a fi nevoie de substanțe chimice, ci numai de apă de la robinet. Sistemul este construit în așa fel pentru a funcționa cu apă de la robinet, însă o dată la 6 luni va trebui să înlocuiți filtrul de calcar pentru a preveni calcifierea.

Ca și accesorii are 2 bureți din microfibră, lavabili și foarte rezistenți, ce vă ajută să îndepărtați murdăria extrem de repede. Se atașează și se detașează foarte ușor. Atinge un nivel de zgomot de 76 dB, ceea ce înseamnă că nu va deranja foarte tare atunci când este folosit. Atașat de tija telescopică este rezervorul pentru apă, ce are o capacitate de 450 ml. Este ușor de folosit și ușor de întreținut.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • curățare cu abur

Contra:

  • prețul este puțin cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Farah Constantin

    Buna ziua.
    Doresc sa stiu de unde pot achizitiona lavete (bureti) din microfibra pentru aparatul de curatat cu aburi Philips Steam Plus 2 in 1 FC7020/01?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.