Philips FC6140/01 – usor de folosit și practic

De ceva timp mă tot gândesc să îmi achiziționez un aspirator de mână și asta pentru că mi-ar fi mult mai ușor să aspir mașina, spațiile înguste sau de ce nu firimiturile pe care le observ pe podea după ce servim masa. Copiii în general nu au nici starea și nici energia ca pe durata unei mese să stea liniștiți. De aceea de multe ori mai alergăm și prin casă după ei doar doar să mănânce ceva. Și sinceră să fiu mi se pare un efort prea mare ca pentru fiecare scămuță sau firimitură să scot aspiratorul. Un model de mână mi se pare mult mai practic și ușor de folosit atunci când nu ai multe de aspirat. De aceea m-am decis ca astăzi să aduc în discuție aspiratorul de mână Philips FC6140/01, un model deloc scump, ce poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 159  lei (verifică preț actualizat), și se bucură de un design destul de interesant.

Elegant și totodată modern, aspiratorul de mână pare ușor de utilizat și ușor de manevrat. Este disponibil în varianta pe alb, cu un cauciuc negru pe interior, ce poate fi agățat pe perete sau așezat pe o suprafață plană atunci când vreți să îl încărcați. Mânerul curbat asigură prinderea excelentă a aspiratorului după cum îi este mai comod utilizatorului. În felul acesta vă va sta la dispoziție oridecâteori veți avea nevoie de el. Nu ocupă mult spațiu, fiind destul de mic, cântărește numai 1,3 kg, ceea ce înseamnă că îi veți putea găsi cu ușurință un spațiu de depozitare.

Poate fi folosit cu succes atât pentru aspirarea unei mașini, cât și în locuințe sau în restaurante pentru curățarea meselor.

Poze cu aspiratorul de mână Philips FC6140/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul de mână Philips FC6140/01, este un model ce oferă o aspirare uscată. Generează 45 W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 8 W, suficient pentru a oferi rezultate excelente în cazul aspirării suprafețelor mici fără prea multă murdărie. Capul de aspirare este proiectat în așa fel să capteze chiar și cele mai fine particule de praf și totodată forma sa ergonomică vă ajută să ajungeți chiar și în locurile greu accesibile.

Capacitatea sa de colectare atinge 0,5 L, suficient având în vedere dimensiunea aspiratorului destul de mică. Se golește destul de ușor, iar curățarea sa este destul de igienică. Capul de aspirare se detașează printr-o simplă apăsare de buton, astfel că îl veți goli fără să fi atins murdăria colectată.

Durata de încărcare este undeva între 16 și 18 ore, iar autonomia sa este de 9 minute, cam puțin ar spune unii, dar până la urmă vorbim de un produs mic, folosit pentru situații de dimensiuni mici. Ca și accesorii Philips Mini Vac dispune de stand-ul de încărcare și de accesoriul pentru spații înguste. Nici nivelul de zgomot nu este unul prea mare, atingând 75 dB, deci nu scoate sunete deranjante atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • se curăță ușor,

Contra:

  • timp de încărcare foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips FC6140/01 este ideal nu numai pentru a aspira mașina, ci și pentru suprafețe mici din casă, ce nu necesită o curățare intensă.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.