Philips Expert FC8721/09 – aspiratorul cu sac foarte eficient

În ultima vreme, aspiratoarele cu sac și-au pierdut destul de mult din popularitate, dar poți profita de acest lucru pentru a-ți cumpăra un astfel de model la o putere foarte bună la un preț mai mic. Philips Expert FC8721/09 este un aspirator eficient, de calitate superioară, care te va ajuta să faci curățenie mult mai ușor și mai rapid. Aspiratorul Philips se găsește în magazine la un preț de aproximativ 919 lei (verifică preț actualizat) și rate care pornesc din jurul sumei de 28 de lei. Având în vedere capacitatea mare de aspirare și eficiența ridicată, prețul este unul bun. Cu toate că investiția va fi mai ridicată, aparatul își va dovedi utilitatea în timp.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aspiratorul are un design simplu și compact, având dimensiunile de 500 x 310 x 300 mm și o greutate de 5 kg. Carcasa este disponibilă pe roșu închis, iar roțile au model de jante, dacă se poate spune așa. Totodată, se remarcă mânerul foarte util așezat la îndemână pentru transportul prin casă, lucru care de obicei este pierdut din vedere de mulți producători. Tubul este telescopic, iar furtunul este alcătuit dintr-un plastic rezistent.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Expert FC8721/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capul de aspirare este de tip TriActive+, unul aparte, acesta fiind dotat cu duze eficiente, un orificiu mare și 2 perii laterale. Capul de aspirare reușește astfel să curețe eficient covoarele, să aspire obiecte mari și să adune praful din zone greu accesibile. Datorită sistemului SmartLock, capul de aspirare si tubul telescopic se conectează mult mai ușor. În ceea ce priveşte cablul de alimentare, acesta este destul de lung pentru a asigura o libertate mare de mișcare. Cablul are o lungime de 8 m, iar raza de acțiune este de 11 m, așa că nu va trebui să schimbi mereu priza, mai ales că modelul este prevăzut şi cu derulator automat.

Compartimentul de praf are o capacitate de 5 litri, superioară majorității modelelor. Mai mult decât atât, aspiratorul folosește un sac sintetic care susține puterea și capacitatea de aspirare.

În ceea ce privește performanța, aspiratorul este dotat cu tehnologia Airflow Max care optimizează fluxul de aer, astfel încât sacul să se desfacă uniform, iar puterea să fie constantă pe măsură ce acesta se umple. Puterea de aspirare este reglabilă, putând alege treapta dorită de la caz la caz, în funcție de tipul de suprafață.

Aspiratorul plusează foarte mult prin filtrul HEPA13 și AirSeal, acesta fiind extrem de eficient, curățând perfect aerul evacuat. Prin urmare, aspiratorul este potrivit pentru persoanele cu alergii, purificând în proporție de 99.5% aerul de alergeni precum părul de animale, acarieni sau polen. Aerul evacuat va fi astfel chiar mai curat decât cel din cameră.

Motorul este gândit pentru a fi nu doar puternic, ci și economic. Clasa de eficiență energetică este astfel A+, aparatul având un consum redus de energie. Funcționarea este în același timp și silențioasă pentru un astfel de aparat, nivelul de zgomot fiind de 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Filtru HEPA13 pentru purificarea aerului evacuat
  • Compartiment de praf de 5 kg
  • Cap de aspirare și accesorii personalizate
  • Putere mare de aspirare

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.4
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.1

9.3

O alegere eficientă

Philips Expert FC8721/09 este unul dintre aspiratoarele cele mai bune din gama producătorului, ce impresionează nu doar prin design, cât și prin puterea sa.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.