Televizor LED Smart TV Philips 50PFL4208

În ultima perioadă s-au tot lansat pe piață diferite modele de televizoare, de diferite dimensiuni, cu prețuri accesibile pentru o gamă tot mai largă de utilizatori. Dacă pentru unii dimensiunea de 81 de cm este suficientă, ei bine există și o altă categorie, ce își dorește o diagonală cât mai mare în propriul living, astfel încât fiecare experiență în fața televizorului să fie una memorabilă.

Pentru această categorie a fost creat televizorul Philips 50PFL4208. Prețul său este de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), un preț decent, ținând cont că vorbim de un Smart TV cu o diagonală foarte generoasă, de 127 cm. Acest model se bucură de un design elegant, cu o ramă subțire neagră, ce se sprijină pe un suport dreptunghiular, pe care îl puteţi demonta cu uşurinţă în cazul în care vi se pare ineficient.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Philips 50PFL4208

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LED Philips 50PFL4208 este un Smart TV din gama 2013, cu o rezoluție Full HD, ce vă va încânta privirea prin imagini de o claritate surprinzătoare. Funcția Digitale Crystal Clear nu face altceva decât să optimizeze calitatea imaginii, prin reglarea contrastului și al nivelului de claritate.

Pe partea de sunet vine cu 2 difuzoare de 10W, însoţite de câteva caracteristici ce ajută la claritate. Acestea sunt: Auto Volume Leveler, Clear Sound şi Incredible Surround. Pentru o experiență mai intensă puteți conecta un sistem home cinema.

Gama de conectori vine cu o paletă destul de variată: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare component, Slot CI, Scart şi Wireless Ready, pentru care va trebui să achiziționați un adaptor totuși. Având player multimedia integrat, acum vă veți putea bucura de pozele din vacanțe, de muzica preferată sau de filmele interesante, prin simpla conectare a unui memory stick.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preț,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • HDMI

Contra:

  • necesită adaptor pentru conexiune wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Excelent

Philips 50PFL4208 este un televizor ce oferă confort și eleganță la un preț extrem de accesibil. Fiecare moment petrecut alături de cei dragi în fața televizorului va fi de neuitat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.