Pe Gearbest, Moșul vine cu reduceri de până la 70%

Ne plac device-urile, și nu doar cele scumpe, ci și cele ieftine. Pe Gearbest am identificat câteva oferte interesante în această perioadă. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă au organizat o campanie tare drăguță, cu prețuri atractive la sute de produse. V-am mai povestit și în alte articole despre Gearbest și despre faptul că pe găsești site-ul lor de la tot felul de gadgeturi mici și până la device-uri ale unor branduri precum DJI, Xiaomi, Lenovo etc .

gearbest

O parte din ele le-am văzut și în magazinele din țară, însă la prețuri mult mai mari. E adevărat o comandă ajunge cam în 2-3 săptămâni, dar ținând cont că poți plăti mult mai puțin pentru produsele respective decât dacă le achiziționai din țară, eu zic că merită să îți arunci un ochi peste ofertele lor. Iată 7 oferte bune, care mie mi-au atras atenția în perioada aceasta:

1. FIREFLY 6S 4K WiFi Sport HD DV Camera – este o cameră de acțiune, care filmează 4K, la 24 fps și Full HD, la 60 fps. Are 12 MP și din ce am văzut, are review-uri destul de bune, ținând cont că prețul ei este de 64.99$.

FIREFLY 6S 4K WiFi Sport HD DV Camera

2. Fabric Braided Data Charging Cable 1 Meter – este un cablu de date USB – MicroUSB, la un preț de 0,98 $.

Fabric Braided Data Charging Cable 1 Meter

3. ILIFE V5 Pro Smart Robotic Vacuum Cleaner – este un robot de aspirare ce te va scăpa de neplăcuta sarcină de a mai fi nevoit să pierzi timpul cu aspiratul podelelor și al covoarelor. Prețul este redus la 118,99$.

ILIFE V5 Pro Smart Robotic Vacuum Cleaner

4. 12 – 24V Dual USB Port Car Charger – este un încărcător auto dual USB la prețul de 1,79 $.

12 - 24V Dual USB Port Car Charger

5. Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 4G – este un phablet de 5,5 inch, Full HD, cu 3 GB de RAM și o capacitate de stocare de 128 GB. Prețul său este redus la 179,99 $.

Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 4G Phablet

 

6. W2 BLE 4.0 Heart Rate Monitor Smart Wristband – este o brățară de monitorizare a activității fizice, dar și a calității somnului. Este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android.  Prețul ei este de 15,79 $.

W2 BLE 4.0 Heart Rate Monitor Smart Wristband

 

7. 777 – 216 Full Function Fish Torpedo Wireless 40MHz RC Submarine Pigboat Toy Gift – este un submarin interesant, ce cred că îl va încânta nu doar pe cel mic, cât și pe adulții din preajmă. Prețul lui este de 12,99 $.

777 - 216 Full Function Fish Torpedo Wireless 40MHz RC Submarine Pigboat Toy Gift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.