Oppo Find X sparge geața, va fi primul smartphone cu 10 GB RAM

OPPO-Find-X

De ceva vreme tot circulă zvonuri cu privire la lansarea primului smartphone cu 10 GB de RAM. Ba că ar fi vorba de Vivo Xplay7, ba Asus ROG Phone. Ei bine se pare că până la urmă OPPO, este de fapt compania care va lansa primul smartphone cu 10 GB de RAM, potrivit rapoartelor TENNA. Este vorba de OPPO Find X, smartphone-ul cu slider, ce ascunde cele 3 camere foto sau mai bine zis unul dintre cele mai lăudate telefoane ale momentului. Chinezii intenționează să lanseze o nouă versiune cu 10 GB de RAM, păstrând neschimbate celelalte specificații.
https://pbs.twimg.com/media/DoE84erVAAA4Bnb.jpg

În prezent Find X vine cu 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB memorie internă, însă potrivit lui @Universelce, chinezul cel mai credibil atunci când vine vorba de zvonuri, urmează să asistăm la lansarea unei noi versiuni OPPO Find X de 10 GB de RAM.
Find X are o diagonală de 6,42 inch, ecran Amoled și o rezoluție de 2340 x 1080. Telefonul s-a remarcat printr-un design absolut superb, linii fine, o ramă incredibil de subțire, dar mai ales prin inovație. Chinezii de la OPPO ne-au propus la finele lui iunie un smartphone cu slider, ce ascunde 2 camere pe spate, care însumează nu mai puțin de 16MP +20 MP și pe față o camera secundară de 25MP. Rulează sistemul de operare Android Oreo, are o baterie de 3730 mAh și suportă fast charging.

oppo find x 10 GB RAM

Având în vedere că versiunea cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă este cea mai scumpă și ajunge la un preț de aproximativ 900 $, se vehiculează că cea cu 10GB de RAM va avea un preț de 1170$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.