OnePlus trollează Apple în cea mai recentă postare de pe Twitter!

În ultima perioadă, este un aspect obișnuit să vezi cum companiile de mobile își trollează rivalii în încercarea de a pune mâna pe o bucată cât mai mare din această piață. În ultimii ani Apple a fost ținta mai multor ironii, ce au venit și din partea celor de la Samsung, dar și din partea celor de la Huawei. Acum, mai nou, OnePlus prinde avânt și trolează gigantul din Cupertiono, în încercarea de a diminua loialitatea fanilor pentru produsele Apple.

Ultimele date arată faptul că pe piața din India, OnePlus ocupă locul 1 în topul mărcilor de telefoane premium. Această veste le-a dat aripi, lansând pe Twitter chiar și o provocare la adresa Apple. Mai exact Siri, asistentul vocal Apple, este provocată să spună care este smartphone-ul premium numărul 1 din India. 

Nu este nicio urmă de îndoială că scopul OnePlus este de a-și face publicitate pe spatele lui Apple, astfel încât să-i crească notorietatea și mai mult. Însă, ce să vezi, nici Apple nu se lasă mai prejos și în cadrul târgului de tehnologie din Las Vegas, CES 2019, lansează un teaser, ce vine ca o critică indirectă pentru securitatea vulnerabilă a device-urilor ce rulează sistemul de operare Android OS: “What happens on your iPhone stays on your iPhone”(Ce se întâmplă pe iPhone-ul tău, rămâne în iPhone-ul tău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.