Samsung confirmă – Note 7 va fi relansat

galaxy note 7

Galaxy Note 7 va fi relansat anul acesta, însă nu în aceeași formă. Reprezentanții Samsung tocmai au anunțat că device-ul exploziv va reveni pe rafturile magazinelor într-o versiune recondiționată. Planul gigantului coreean cu privire la destinul lui Note 7 este format din 3 părți:

1. Recuperarea tuturor componentelor în stare perfectă de funcționare,

2. Extragerea metalelor prin metode prietenoase și reciclarea pieselor rămase prin metode ecologice,

3. Smartphone-urile care mai pot fi salvate, vor fi recondiționate și puse în vânzare. Potrivit zvonurilor bateria device-urilor va fi mai mică, astfel încât să se previna supraîncălzirea și declanșarea unei explozii.

Dacă în toamnă, după ce-a de-a doua încercare de a soluționa problemele lui Note 7, Samsung anunța că nu are în plan să recondiționeze device-ul, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Deocamdată nu s-a stabilit pe ce piețe va fi vândut smartphone-ul recondiționat, însă mă îndoiesc că va mai ajunge în țările importante. Deja credibilitatea Samsung a fost grav afectată de cele două tentative de resuscitare eșuate ale lui Note 7. Se speculează chiar și faptul că terminalul mobil va veni sub o altă denumire. Ar fi chiar o strategie bună pentru companie, nu de alta, dar nu este în interesul coreenilor să amintească de exploziile device-ului.

Deocamdată nu se știu mai multe detalii despre specificațiile telefonului sau la ce preț îl vom găsi. Toate aceste informații for fi oferite în momentul în care telefonul va fi gata de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.