Nokia 3310 se va relansa la MWC Barcelona 2017

nokia 3310

Nokia 3310 este unul dintre telefoanele pe care fie l-ai avut, fie ți l-ai dorit. În urmă cu 17 ani, era unul dintre cele mai bine vândute telefoane din lume, ce se remarca prin longevitate și o autonomie de invidiat. Totodată, când spui Nokia 3310, spui Snake. Da, acel joculeț care la acea vreme era o relaxare, iar astăzi ar fi extrem de plictisitor între atâtea aplicații interesante. Sunt convinsă că încă mai sunt nostalgici ce suspină după el.

Ei bine, pentru aceștia și pentru cei ce își doresc un telefon cât mai simplu, cât mai rezistent și care să necesite o încărcare eventual la săptămână, avem o veste bună. Nokia 3310 este pe cale de a se relansa, și nu oriunde, ci la Mobile World Congress 2017 în Barcelona, acolo unde vom fi și noi prezenți, pentru a lua pulsul ultimelor noutăți în materie de tehnologie.

Prețul telefonului nu va fi mare deloc, doar 59 de euro. Așadar, pentru cei ce preferă telefoanele clasice, în curând își vor putea comanda ”bătrânul” device. Suntem curioși să vedem dacă device-ul își va păstra design-ul de acum 17 ani sau vom vedea ceva îmbunătățiri.

În ceea ce privește noile tehnologii, din păcate Nokia nu a reușit să se adapteze și să țină pasul cu giganții din industrie, brandul ajungând să fie vândut către Microsoft. Trist, având în vedere popularitatea de care s-a bucurat atâția ani… Totuși se încearcă o resuscitare a brandului, prin lansarea lui Nokia 6 la începutul acestui an, ce va fi urmată de alte noi lansări, posibil chiar la MWC Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.