Nokia 3310 a fost relansat – să fie oare o glumă de 1 aprilie?

Nokia 3310

Și tu ai fost posesorul unui Nokia 3310? Îți trezește ceva amintiri nostalgice? La 14 ani de la lansarea terminalului mobil cu o așa mare popularitate, compania finlandeză a anunțat o revenire a acestui model pe piață, mai exact se pare că a lansat un nou model ce păstrează numele mai vechiului telefon, cu un design ce amintește de versiunea lansată în 2000, dar de această dată modelul folosește tehnologii de actualitate, cum ar fi camera PureView de 41MP, cu blitz Xenon și optică Zeiss.

Vorbim de un smartphone cu o versiune puțin modificată de Windows Phone 8, potrivită ecranului de 3 inch. Din punct de vedere al designului, modelul actual este unul colorat, vesel, pe nuanțe de albastru, galben, verde și roșu și cântărește numai 133 g. În partea de jos a terminalului mobil întâlnim 3 butoane, iar la interior device-ul este animat de un procesor dual-core. Dispune și de 2 GB de RAM și un spațiu de stocare de 32 GB.

Pe noul model vom putea juca și cîteva jocuri clasice precum: Snake II, Pairs II, Space Impact și Bantumi. Prin urmare Nokia 3310 a fost relansat. Se va bucura oare de același succes avut în urmă cu 14 ani? Să fie oare doar o farsă a companiei de 1 aprilie? Mai multe detalii puteți afla pe blogul oficial al producătorului finlandez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.