Noile funcții introduse de YouTube!

Dacă în urmă cu câteva zile, YouTube introducea ID-uri unice pentru utilizatori, iată că modificările nu se opresc aici, căci Google aduce noi funcții, care au fost cerute de altfel chiar de utilizatori.

Și avem așa, funcția de “Pinch to Zoom”, ce îți permite să mărești conținutul cu ușurință atât pe Android, cât și pe iOS, astfel încât să poți vedea mai bine detaliile.

Mai avem și funcția “Precise Seeking” sau mai ușor de reținut, “Căutare precisă” care ajută utilizatorul să ajungă mai ușor în punctul dorit al unui clip. Folosind bara de progres din partea de jos a clipului, îți va apărea un rând de miniaturi în playerul video, astfel încât să poți naviga rapid în punctul dorit al clipului respectiv.

Însă YouTube primește nu doar o actualizare pe parte de funcții, ci și pe parte de design, căci vine cu o interfață mai plină de culoare, cu butoane bine delimitate și o temă întunecată, ce folosește un negru mai intens ca oricând.

Actualizările vor ajunge probabil în următoarele săptămâni la toți utilizatorii, așa că dacă încă nu le-ai primit, nu te îngrijora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.