Netflix va interzice share-uirea contului cu prietenii sau familia!

Vești proaste pentru cei ce împart contul de Netflix…Se pare că beneficiul de care s-au bucurat utilizatorii până în prezent, este pe cale să dispară, căci Netflix și-a modificat termenii și condițiile de utilizare pentru serviciul de streaming.

Mai exact, dacă până acum puteai să împarți contul cu prietenii și familia, diminuând astfel costurile pentru serviciul ce-ți permitea să te bucuri de cele mai noi filme, de documentare super interesante sau de seriale care să te țină cu sufletul la gură, în curând facilitatea aceasta se pare că va fi de domeniul trecutului. Utilizatorii au fost notificați deja că nu vor mai putea împărți conturile cu alte persoane care nu locuiesc sub același acoperiș cu deținătorii contului. Ba mai mult aceștia sunt invitați să-și facă un cont gratuit timp de 30 de zile, pentru a testa serviciul de streaming pe cont propriu. Notificarea vine și cu opțiunea prin care utilizatorul poate dovedi dacă abonamentul îi aparține sau nu.

Pentru cei care share-uiau până acum contul cu alte persoane, opțiunea aceasta de verificare a contului nu cred că îi va împiedica nici de acum înainte să facă acest lucru, asta în cazul în care Netflix nu are cumva o metodă eficientă de a verifica dacă utilizatorii aceluiași cont locuiesc sau nu în aceeași casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.