Netflix îți permite să excluzi din cont persoanele pe care nu le mai dorești!

Netflix anunță o nouă schimbare pentru abonați, în ideea de a limita partajarea conturilor. Mai exact, de acum posesorul contului de Netflix are posibilitatea de exclude alți utilizatori ai contului și totodată de a da sign out altor dispozitive de pe care se urmărea conținutul video.

Ideea este în felul următor. Ai share-uit contul cu prieteni sau iubită si relațiile s-au schimbat între timp? Acum ai posibilitatea să întrerupi “relația” și pe contul de Netflix. Măsura aceasta a fost implementată de dezvoltator în ideea de a-și spori veniturile, urmând ca pe viitor să vină și cu alte măsuri ce vor limita beneficiul actual prin care posesorul unui cont de Netflix poate da acces mai multor prieteni la contul său. Se pare că următoarea măsură va fi taxarea diferită a locuințelor ce diferă de cea a posesorului de cont.

Așadar, după un an dificil, în care sute de mii de abonați au renunțat la serviciile Netflix, ducând la o scădere a încasărilor alarmantă, iată că măsurile pentru redresare se țin lanț. Reamintim că de curând s-a introdus abonamentul cu reclame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.