Netflix ieftinește abonamentul, dar cu ce preț?

Săptămâna și știrea despre Netflix. Cam așa am putea spune că a fost începutul acesta de an. După ce s-a tot discutat despre cum se va pune capăt partajării de conturi, iată că săptămâna aceasta Netflix face o mișcare interesantă: ieftinește abonamentul de bază pentru piața din România de la 7,99 euro la 4,99 euro. Oferta a intrat deja în vigoare din data de 13 februarie și este valabilă pentru noii abonați. Pentru abonații vechi, prețul abonamentului va fi modificat în săptămânile următoare.

Ca idee este prima dată când Netflix ieftinește un abonament pentru România. Cum e posibil asta, după ce în urmă cu doar o săptămână postau pe site-ul lor faptul că vor implementa tot felul de reguli pentru a descuraja account sharring-ul? Ei bine după ce au realizat au testat marea cu degetul și și-au luat un mare hate, ieftinirea abonamentului vine ca o măsură de a-și atrage noi abonați și totodată de a-i face pe utilizatorii de tip căpușă să opteze pentru un abonament propriu, căci ce să vezi au implementat și regulile mult controversate.

Doar abonamentul de bază suferă modificări și oferă acces la filme ce au o calitate de 720 pixeli, pe un singur dispozitiv. Un aspect important de menționat aici este și faptul că noul abonament include și reclame.

Pe lângă abonamentul de 4,99 euro, ar mai fi ca opțiune abonamentul standard de 9,99 euro , ce asigură o calitate a conținutului la 1080p și abonamentul premium la 11,99 euro, ce permite utilizatorului să se bucure de conținut 4K + HDR.

Totuși eu zic că mulți utilizatori vor prefera abonamentul minim/de bază, în special cei ce până foloseau conturile apropiaților pentru a urmări conținutul de pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.