Este oficial! Netflix a anunțat că oprește partajarea conturilor!

Netflix a anunțat oficial ceea ce a tot tatonat de mai bine de jumătate de an, introducerea unei taxe suplimentare pentru utilizatorii care își share-uiesc contul de abonat. În zilele următoare abonații din România vor primi un mail de informare cu privire la noile modificări.

Well dacă în pandemie se încuraja share-uirea contului, că de, nu prea aveai multe opțiuni pentru distracție, iată că odată cu “încheierea pandemiei” ideea aceasta nu a mai fost pe placul companiei sau mai bine zis nu le-a mai surâs având în vedere că au început să scadă încasările.

Așadar iată că a venit și anunțul potrivit căruia Netflix nu mai agreează partajarea contului cu apropiații, susținând că un cont este destinat folosirii de către o singură locuință. Pentru cei care se întreabă ce se va întâmpla dacă vor dori să folosească Netflix și în deplasare, tot în anunțul celor de la Netflix se lămurește acest aspect, căci toți locuitorii locuinței vor putea folosi contul și în călătorii, atât pe dispozitivele personale, cât și pe televizorul din hoteluri.

În cazul în care utilizatorii vor dori să păstreze serviciul de account sharing, o vor putea face, cu condiția să achite suma de 2,90 Euro pentru fiecare extra abonat. Găsești aici și cum va proceda compania pentru a identifica utilizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.