Neo QLED – noua generație de televizoare Samsung aduce schimbări majore!

Samsung a lansat și în România noua categorie de televizoare NEO QLED. Anunțate în cadrul CES 2021, noua categorie de televizoare evidențiază angajamentul făcut de Samsung pentru accesibilitate, sustenabilitate și inovație, cu ajutorul unor noi progrese tehnologice care redefinesc rolul și importanța televizorului în casele utilizatorilor.

„În centrul filosofiei de proiectare Samsung se află dezvoltarea de produse inovatoare, ce răspund nevoilor utilizatorilor și vin în sprijinul activităților de zi cu zi prin noile funcții disponibile – de la funcții de sport, până la funcții de gaming și productivitate pentru cei care lucrează de acasă în prezent; mai ales acum, când rolul televizorului în viața noastră s-a schimbat. Samsung a înțeles că oamenii se raportează diferit acum la acest produs, ce are un rol mult mai important, drept urmare categoria Neo QLED aduce o nouă viziune pe piața de televizoare și întărește angajamentul Samsung de a oferi inovații de ultimă oră și experiențe de vizionare de cea mai bună calitate”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics România și Bulgaria.

Realizate sub deviza „Going Green”, noile televizoare stau mai bine ca oricând la capitolul eficiență energetică, reducând astfel impactul asupra mediului.

Majoritatea televizoarelor din categoria Neo QLED dispun de un ambalaj sustenabil, ce poate duce la utilizarea în scopuri noi a până la 200.000 de tone de cutii în fiecare an.

Și telecomanda suferă modificări. Pentru prima dată televizoarele Samsung primesc o telecomandă cu celule solare, ce poate fi reîncărcată atât cu lumină interioară, cât și cu lumină exterioară sau prin cablu USB. Noul tip d etelecomandă va ajuta la prevenirea deșeurilor echivalente cu 99 de milioane de baterii AAA, proiectate pe parcursul a 7 ani.

Și ce mi s-a părut cel mai interesant în proiectul ăsta, este faptul că pentru noua lansare, Samsung a decis să sprijine asociația MaiMultVerde, prin plantarea a peste 500 de puieți, în județul Giurgiu, formând astfel pădurea Neo. Cum ar fi ca fiecare lansare să vină cu un gest ca acesta?

Tehnologia Neo QLED

Noile funcții de accesibilitate 2021 ale Samsung Neo QLED sunt dotate cu cele mai noi progrese în tehnologie și inteligență artificială (AI) pentru ca utilizatorii să se poată bucura de confortul unei experiențe TV de excepție; tehnologia Neo QLED – o nouă tehnologie de display – este disponibilă pe modelele sale din gama superioară, atât pentru rezoluția 8K, cât și pentru 4K. Samsung duce astfel tehnologia QLED la nivelul următor, activată printr-o nouă și complexă sursă de lumină, Quantum Mini LED, controlată cu precizie de tehnologia proprie Quantum Matrix și de procesorul Samsung Neo Quantum, un procesor de imagine puternic, optimizat pentru Neo QLED.

Samsung Neo QLED 2021 8K beneficiază de design Infinity One – un ecran aproape fără margini care oferă o experiență de vizionare și mai captivantă într-un design elegant. Cutia Slim One Connect, atașabilă în spatele televizoarelor din categoria Neo QLED 8K, este un nou sistem de gestionare a cablurilor, care permite o instalare mai ușoară și o estetică mai curată. Neo QLED 2021 8K are, de asemenea, pachete cu mai multe funcții audio premium.

Modelele Samsung Neo QLED 2021, atât 8K, cât și 4K, oferă funcții inteligente care extind rolul televizorului dincolo de cel tradițional, îndeplinind astfel așteptările în continuă schimbare ale utilizatorilor, mai ales atunci când vine vorba de fitness, divertisment și lucrul de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.