NEI 49NE6000 – un TV 4K ieftin

Foarte multe televizoare moderne sunt Smart și se luptă pentru supremație aducând tot felul de tehnologii inovative. Pentru mulți utilizatori însă, televizorul nu este nimic altceva decât un dispozitiv prin intermediul căruia au acces la informația oferită de televiziunile preferate. NEI 49NE6000 face parte din această categorie. Are un preț de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat). Partea Smart și tehnologiile foarte scumpe nu-și au locul pe acets televizor. În schimb, iată ce vei găsi:
• Un ecran mare;
• O rezoluție decentă care să asigure imagini cât mai bune;
• Un sunet clar și plăcut.

NEI 49NE6000 poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Din punct de vedere al designului, modelul NEI arată bine. Este negru mat, are rame subțiri un suport minimalist și dimensiunile de 1106×102×642 . În ciuda faptului că are un ecran uriaș, de 123 de centimetri, reușește să aibă o grosime de doar 102 mm. Nu este cel mai subțire televizor de pe piață, însă poate fi instalat fără probleme pe un perete. Ramele sunt subțiri și discrete, iar impactul vizual este plăcut.

Pentru cei ce nu-și doresc o asemenea diagonală, este bine de știut că televizorul include în această gamă și modele pe diagonala de 102 cm, 109 cm, 139 cm și 164 cm.

Poză cu NEI 49NE6000

NEI 49NE6000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Brandul NEI este ultra cunoscut de români, în condițiile în care era prezent în foarte multe case în urmă cu 20-30 de ani. De atunci însă, firma s-a dezvoltat și produce televizoare moderne, foarte bine optimizate din punct de vedere al costului.
NEI 49NE6000 se remarcă prin trei aspecte importante: este mare, este 4K și arată bine. Plecând de la aceste puncte, putem spune deja că merită investiția, în condițiile în care costă sub 1500 de lei. Pentru a contura mai bine avantajele pe care le oferă vom încerca să detaliem fiecare dotare.

Rezoluția se potrivește perfect pe dimensiunea ecranului, având nu mai puțin de 3840 x 2160 de pixeli. Acest lucru înseamnă că este 4K, ultra HD, adică respectă cu strictețe ultimele standarde în domeniu. Tot la calitatea imaginii contribuie și unghiul de vizibilitate foarte bun, de 176/176 de grade, precum și contrastul nativ de 3000:1.

NEI 49NE6000 este un televizor LED, echipat cu o mulțime de conectori care îi cresc flexibilitatea. Are nu mai puțin de 2 intrari USB, 1 intrare Scart, 3 porturi HDMI și alte conexiuni precum cea pentru slotul CI+. Chiar dacă îi lipsește funcția smart, cei care doresc să vadă alt conținut decât cel de la TV se pot bucura de sloturile USB și de faptul că dispun de un player multimedia integrat. Acesta redă orice tip de conținut video sau foto.

Nu trebuie neglijat nici faptul că este un televizor destul de economic, având o putere consumată de 128 W. Pentru o experiență cât mai bună, a fost dotat și cu două boxe a câte 8 W fiecare, putere suficient de mare pentru a asigura o completare bună a imaginii. Nu excelează, însă nici nu dezamăgește, dacă ne raportăm la prețul lui.

Acesta atinge exact lucrurile esențiale necesare pentru o imagine cât mai plăcută: ecran mare , rezoluție și câteva tehnologii video de echilibrare a culorilor. Este dotat cu meniu în limba română, foarte ușor de folosit și cu un impact vizual puternic asupra utilizatorului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 4K
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.7
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.5

8.2

O alegere accesibilă

NEI 49NE6000 este un televizor pentru toți cei care nu își doresc să se complice cu tehnologii moderne. Este un TV pentru cei ce pun preț pe calitatea imaginii, însă nu și pe partea Smart.

Vezi în magazin
User Rating: 2.32 ( 19 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.