MWC Barcelona 2021 – când se va ține și care sunt condițiile de participare!

De un an de zile, pandemia a dus la anularea tuturor târgurilor de tehnologie din lume. MWC 2020 Barcelona a fost primul mare târg care a anunțat anularea din motive de siguranță. Deși mulți au sperat că 2021 va fi anul în care ne vom reîntoarce la normalitate, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Virusul care ne-a dat viețile peste cap este încă aici și face ravagii în continuare, ba chiar dezvoltă noi tulpini, ce par a fi și mai agresive.

Dat fiind contextul actual, GSMA a surprins întreaga industrie de tehnologie când au confirmat că Mobile World Congress 2021 se va organiza anul acesta într-un mod hibrid. Adică participarea va putea fi vortuală, dar și fizică. E adevărat, evenimentul se va ține într-un format mai restrâns, pentru siguranța participanților ținând cont de acest context al pandemiei.

Așadar, cei ce își vor dori să participe la evenimentul din Barcelona, vor avea nevoie de un test COVID-19 negativ, chiar înainte de plecare. Expozanții și angajații, se vor testa și la sosire, dar și la fiecare 72h. Participanții vor primi notificări periodic prin aplicația MyMWC pentru a se testa și pentru a raporta starea de sănătate. În plus, centrul de conferințe va fi echipat cu detectoare de temperatură la căile de acces și cu dispensere cu dezinfectant. Nici centrele de testare nu vor lipsi. Restaurantele cor asigura distanțarea socială impusă, iar căile de acces vor fi cu sens unic.

MWC 2021 se va organiza în data de 28 iunie – 1 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.