Coronavirus duce la anularea MWC 2020, cel mai mare târg de tehnologie din lume!

Este oficial. Mobile World Congress, cel mai mare târg de tehnologie din lume, care ar fi trebui să înceapă pe data de 24 februarie, nu se va mai ține anul acesta. Amploarea luată de coronavirus în ultimele zile, face ca organizatorii să treacă la măsuri fără precedent, și anume anularea celui mai important târg de tehnologie din lume.

Cumva deznodământul acesta devenise previzibil, după ce în ultima săptămână, companii precum: Sony, LG, Ericson, Amazon, NVIDIA, ZTE anunțaseră decizia de a-și anula prezența la eveniment.

CEO-ul GSMA, John Hoffman a declarat că răspândirea coronavirusului cu o rapiditate atât mare, a dus la imposibilitatea ca un eveniment de o asemenea amploare să se mai desfășoare.

“With due regard to the safe and healthy environment in Barcelona and the host country today, the GSMA has cancelled MWC Barcelona 2020 because the global concern regarding the coronavirus outbreak, travel concern and other circumstances, make it impossible for the GSMA to hold the event. The Host City Parties respect and understand this decision. The GSMA and the Host City Parties will continue to be working in unison and supporting each other for MWC Barcelona 2021 and future editions. Our sympathies at this time are with those affected in China, and all around the world.”

Deja sunt peste 60000 de bolnavi infectați cu coronavirus, si peste 1300 de decese, iar cifrele cresc într-un mod alarmant. E adevărat că majoritatea cazurilor sunt în China, Wuhan și orașele apropiate locului unde a luat naștere acest virus, dar deja acesta a început să se răspândească în întreaga lume. Cel puțin 28de țări au raportat cazuri de coronavirus până în prezent.

Deși reprezentanții MWC implementaseră un protocol de siguranță, cel mai probabil nu ar fi fost suficient. În condițiile în care aproximativ 70% dintre cei prezenți ar fi venit din Asia, consider că măsura de a renunța la organizarea târgului de tehnologie, a fost cea mai înțeleaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.