Așa arată motocicleta viitorului în viziunea BMW! Gata cu accidentele!

Pasionații de motoare au toate șansele ca în viitor să se simtă mult mai în siguranță pe străzile atât de aglomerate, iar BMW ar putea fi responsabilul pentru acest salt important.

bmw-moto

Anul acesta BMW sărbătorește cei 100 de ani de activitate prin 100 de concepte îndrăznețe. Unul dintre aceste concepte este o motocicletă avangardistă, ce oferă o nouă viziune a designerilor de la BMW asupra a ceea ce ar putea însemna un motor în viitorul apropiat. Vorbim de o motocicletă inteligentă, ce oferă siguranță totală în trafic. Se pare că accidentele vor fi de domeniul trecutului.

Motocicleta are capacitatea de a se autobalasa, astfel încât căzăturile accidentale să fie de domeniul trecutului. Asigură conectivitate totală între motociclist și trafic. Costumul motociclistului nu va mai fi cel greoi pe care îl știm, ci va fi unul funcțional, ușor, ce va arăta și foarte bine. Nu va mai include nici casca de protecție.

Motocicleta va veni cu un headset cu tehnologia augmentată, suficient încât să protejeze motociclistul de vânt și ploaie, dar și să-i ofere informațiile necesare din trafic. Pe motocicletă nu vor mai fi afișate informații, ci doar în headset.

Motocicleta viitorului promite o experiență unică, iar clipul de prezentare al noului concept a devenit deja viral, în doar 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.