Moto 360 – Primul ceas inteligent cu aspect tradițional

moto 360

În urmă cu 6 zile, Google prezenta Android Wear, o nouă platformă software, creată pentru accesorii inteligente. Motorola Moto 360 este unul dintre produsele ce vor folosi această platformă și deja se preconizează că va avea un real succes. Dacă până acum am asistat la lansarea unor ceasuri inteligente cu un design sportiv, acum deja ne vom putea bucura de primul ceas smart cu un aspect ceva mai clasic, dar care denotă o eleganță desăvârșită.

Cu siguranță iubitorii de gadgeturi ce nu au îmbrățișat stilul sport al smartwatch-urilor Galaxy Gear sau Sony Smartwatch, vor fi încântați de primul model de ceas smart Motorola. Producătorul se angajează în a garanta faptul că Moto 360 va reprezenta mai mult decât un accesoriu ce indică ora. Jim Wicks, designerul-șef Motorola a făcut câteva afirmații referitoare la noul ceas.

Pe partea de design, Moto 360 va avea un aspect tradițional, rotund, extrem de elegant și va fi realizat din materiale premium, ce îl vor face să fie confortabil pe mână. Ceasul va fi disponibil atât cu curea de piele, cât și cu o curea metalică. Va folosi și o carcasă de oțel inoxidabil, după cum putem observa și în filmulețul de prezentare. Geamul va fi din safir, ceea ce înseamnă că îl veți putea proteja de zgârieturi, iar ecranul va fi un OLED, ce va fi activ în permanență.

În ceea ce privește caracteristicile, se pare că Moto 360 va oferi un control tactil, dar și prin voce, reușind în felul acesta să elimine alte butoane, ce uneori par chiar inestetice.Utilizatorul își va putea stabili pe ceas remindere, programări, va putea trimite texte, iniția apeluri, etc. În principiu ceasul ar trebui să se poată conecta la toate device-urile ce folosesc Android.

Încărcarea se va face wireless cel mai probabil, deși încă nu a fost anunțat nimic oficial. Lansarea încă nu a fost anunțată cu o anumită dată, dar cu siguranță gadgetul va fi inaugurat în vara anului 2014, însă va începe cu Statele Unite, ceea ce înseamnă că noi mai avem ceva de așteptat până când ne vom putea bucura de această minunăție. În ceea ce privește prețul, deocamdată nu se știe nimic, dar totuși având în vedere doar o parte din detaliile încorporate de acest ceas, cu siguranță nu va fi tocmai ieftin. Mai jos aveți și un filmuleț de prezentare al superbului gadget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.