Acesta este motivul pentru care iPhone 7 Plus nu vine cu jack audio

iphone 7 plus

Este bine-cunoscut faptul că la fiecare lansare a unui nou iPhone, Apple pune accent pe experiența oferită de acesta, nu pe specificațiile tehnice, iar această abordare este clar una de succes. Cifrele atinse de-a lungul timpului o dovedesc.

Însă mulți dintre cei tehnici sunt interesați totuși și de partea hardware, iar iFixit vine în sprijinul acestor curiozități cu o dezmembrare profesională, oferind informațiile necesare despre fiecare versiune lansată, iar iPhone 7 Plus nu avea cum să lipsească. Odată cu aceste informații aflăm și motivul pentru care Apple s-a decis să renunțe la jack-ul de căști.

Se pare că eliminarea jack-ului de căști ar fi făcut posibilă integrarea unui acumulator mai mare, dar și a unui sistem de vibrații ”Tactic Engine” ceva mai performant. Camera frontală are acum un senzor de 7 MP, iar memoria RAM avansează la 3 GB.

Apar câteva modificări și în ceea ce privește designul. De exemplu, în partea de jos se poate remarca o nouă grilă, ce se aseamănă cu difuzorul, dar care de fapt ascunde microfonul pentru apeluri. Având în vedere că noul device este rezistent la apă, acesta este bine etanșat, atât cu cauciuc, cât și cu lipici, în zonele predispuse la infiltrații.

Dezasamblarea noului flagship nu a venit cu surprize prea mari, ci mai degrabă ca o confirmare a câtorva supoziții. Totuși, pentru cei interesați să afle fiecare detaliu al dezasamblării, pe iFixit pot găsi toate informațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.