Montar – suport auto universal

Winnergear este firma coreană ce ne-a pus la dispoziţie suportul auto universal Montar. Noi l-am testat pentru voi şi putem spune că este un produs foarte bine realizat, compatibil cu toate terminalele mobile cu ecran de până la 5,3 inch.

Este disponibil în varianta neagră, încorporând pe interiorul suprafeţei de prindere a telefonului o parte cauciucată pe roşu aprins, ce împiedică zgârierea sau deteriorarea telefonului şi îi conferă totodată şi o eleganţă desăvârşită. Este destul de solid şi bine construit, ceea ce îmi inspiră durabilitate şi rezistenţă. Preţul său este de 34,99$, un preţ rezonabil am putea spune, având în vedere că discutăm de un suport auto universal premium.

Specificaţii tehnice:

Montar poate suporta un device cu o greutate maximă de 3,5kg. Suprafaţa de prindere a telefonului se poate roti la 360 grade, după bunul plac al utilizatorului şi poate fi extinsă de la cei 42mm la 88mm, în funcţie de dimensiunea telefonului vostru. Clipsurile de prindere oferă această flexibilitate, permiţându-vă fixarea telefonului, indiferent de marca sau dimensiunea sa. Important este ca ecranul să nu depăşescă cei 5,3 inch.

De asemenea, are şi un sistem de prindere, pe bază de ventuză, extreme de eficient, şi uşor, ce vă permite să îl fixaţi atât pe bordul maşinii, cât şi pe parbriz. Pentru curăţare ventuza poate fi ştearsă cu o cârpă uscată până când se îndepărteză praful şi suprafaţa redevine lipicioasă, urmând refolosirea sa fără nici un  fel de problemă. Poate fi chiar spălată sub jetul de apă în cazul în care suprafaţa nu prezintă urme de murdărie prea mari.

Montar poate fi achiziţionat de aici.

Mai jos puteţi urmări şi filmuleţul de prezentare al suportului auto universal ce se adaptează la telefonul vostru indiferent de modelul pe care îl deţineţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.