MIELE C3 Comfort Boost EcoLine – un aspirator cu o putere de aspirare extrem de mare

MIELE C3 Comfort Boost EcoLine este un aspirator extrem de puternic, ce face față fără probleme unei suprafețe generoase. Îl poți găsi în oferta eMAG la un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mic ce-i drept, dar având în vedere că discutăm despre un brand de produse profesionale, nu surprinde absolut deloc acest detaliu.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspiratorul este destul de robust, cântărește 5,4 kg, însă acest aspect nu îngreunează desfășurarea activității. Vine pe o nuanță de bleumarin, foarte plăcută, cu câteva detalii pe argintiu, ce realizează un contrast plăcut. În ceea ce privește aspectul, modelul denotă eleganță. Pare bine construit, numai bun de pus la treabă. Are trei roți moi, ce îți vor permite să îl mânuiești cu ușurință, fără a face zgomot.

Poze cu MIELE C3 Comfort Boost EcoLine

MIELE C3 Comfort Boost EcoLine

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Miele este un model cu sac, ce are o capacitate de colectare de 4,5 L, ceea ce înseamnă că este potrivit fie pentru locuințe cu suprafețe mari, fie pentru sediile unor firme, fie pentru cei ce vor să golească sacul de colectare extrem de rar. Este interesant de știut că sacul de colectare este din material textil, iar asta înseamnă că îl vei putea reutiliza pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Puterea de aspirare este de 800W, ceea ce presupune că nu îi va rezista nici un fir de praf, nici pe podea, nici pe covor. Ca să îți faci o idee, îți pot spune că în cazul în care este folosit la puterea lui maximă, acesta are capacitatea de a ridica covorul.

În ceea ce privește eficiența energetică, modelul se încadrează în clasa A, cu un consum decent. În ceea ce privește curățarea suprafețelor dure, se înscrie tot în clasa A,cu rezultate remarcabile, iar în ceea ce privește curățarea covoarelor se înscrie în clasa C.

Ca și accesorii, aspiratorul Miele vine cu o perie standard(pe care o vei folosi cel mai des) și un accesoriu pentru spații mai înguste(pentru a putea aspira chiar orice colțișor).

În ceea ce privește nivelul de zgomot, acesta ajunge la 72 dB, ceea ce înseamnă că se apropie de zgomotul alarmei de pe telefon. Dar având în vedere puterea de aspirare, nu mă surprinde că este și ceva mai zgomotos.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • eficient,
  • capacitate mare de colectare,

Contra

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 9.9
Greutate - 8.8

9.6

O alegere eficientă

MIELE C3 Comfort Boost EcoLine este un aspirator elegant, cu o putere mare de aspirare, ce te va ajuta să termini aspirarea în cel mai scurt timp.

Vezi detalii
User Rating: 2.44 ( 69 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.