MIELE C3 Cat&Dog Power Line – modern şi clasic într-un singur produs

Atunci când ai de făcut curăţenie, este important să te bazezi pe un ajutor de nădejde, un ajutor precum MIELE C3 Cat&Dog Power Line, un produs în special destinat celor care au animale de companie şi nu numai. Acest aspirator cu un design foarte modern este realizat pentru a asigura un nivel de curăţenie foarte dezvoltat, curăţenie care presupune înlăturarea părului de animale, a murdăriei, dar şi a mirosurilor din locuinţa ta. Ca orice alt produs electrocasnic, şi acesta are avantaje şi dezavantaje. Avantaje precum nivelul de curăţare, dimensiunea redusă de 59 x 32 x 38 cm sau greutatea de 5.4 kg şi dezavantaje precum cel al clasei de consum energetic sau al lipsei butoanelor de control de pe mâner. Decizia de achiziţie revine fiecărui cumpărător dar, indiferent de aceasta, trebuie să ştii că aspiratorul MIELE poate fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 1264 lei (verifică preț actualizat), în funcţie de magazinul de specialitate sau de site-ul de pe care îl achiziţionezi.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Aspiratorul reprezintă o îmbinare a designului modern şi a tehnologiei clasice, tehnologie bazată pe o aspirare uscată şi a unui sac pentru praf. Ca şi nuanţă, acesta vine în culoarea roşie a unei zmeure, care se îmbină perfect cu argintiul furtunului şi a tubului telescopic.

Poze cu aspiratorul cu sac

MIELE C3 Cat&Dog Power Line

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ca şi control pentru acest produs avem un buton de pornire a aspiratorului, un buton de retractare a cablului de alimentare, ambele dispuse în partea posterioară. Lângă aceste butoane avem două butoane de modificare a puterii de aspirare în funcţie de suprafeţele pe care le curăţăm, putând creşte puterea în funcţie de suprafeţele pe care dorim să le întreţinem, de la suprafeţe delicate precum draperiile, până la suprafeţe mai dure, ca de exemplu parchetul sau covoarele.

Avansând spre partea frontală, avem dispozitivul de deschidere a capacului pentru a avea acces la sacul de praf, iar mai în faţă un mâner ce ne ajută la manevrarea uşoară a acestuia. Ca şi mobilitate, aspiratorul are trei roţi pivotante la 360 grade, dar şi posibilitatea de poziţionare atât în plan orizontal cât şi vertical.

În ceea ce priveşte performanţa, acest aparat electrocasnic are o putere de 1200 W, o putere nu chiar foarte mare pentru un aspirator, dar care este suficientă şi asigură o performanţă foarte bună. Puterea, peria, dar şi duzele pentru tapiţerie, obiecte reliefate şi fante, precum şi capacitatea de stocare de 4.5 l asigură o curăţare a întregii case şi a aerului, bazându-se pe un filtru de evacuare airclean.

Tot în ceea ce priveşte sacul de stocare, acesta are un sistem de închidere care împiedică praful să scape în momentul înlocuirii dar şi un led de semnalizare în momentul în care sacul este plin. Alimentarea se face de la reţeaua normală de energie electrică prin intermediul unui cablu lung de 11 m şi are o eficienţă energetică ce îl poziţionează în clasa D. Existenţa unui filtru de aer pre-motor îi garantează o durată de viaţă mult mai mare, dar şi o clasă B a emisiilor de praf, o clasă destul de bună.

Curăţarea suprafeţelor multiple, dar mai ales a covoarelor, îi asigură un nivel C de curăţare. În ceea ce priveşte zgomotul pe care acesta îl produce, cei 78 dB îl fac să se integreze într-un nivel normal de zgomot pentru un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru AirClean,
  • puternic,
  • mai multe accesorii

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.5
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.5

9.5

O alegere eficientă

MIELE C3 Cat&Dog Power Line este un aspirator elegant, dar mai mult de atât se va dovedi eficient de fiecare dată când îl vei pune la treabă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.