Microsoft Surface de 7 inch va fi lansat

tableta Microsoft

Dacă în ultima perioadă mai toți producătorii de gadgeturi și-au lansat tablete sau smartphone-uri tablete, iată că a venit momentul în care și Microsoft să intre pe piața competitorilor cu un astfel de gadget.

Potrivit Wall Street Journal, lansarea acestui gadget nu intra în calcul în 2013, dar o dată cu lansarea iPad-ului Mini de 7,9 inch și Google Nexus de 7 inch, s-a simțit nevoia unei schimbări de strategie. Mai exact aveau nevoie de un produs care să concureze cu cele două tablete lansate de cei doi mari giganți ai industriei. În felul acesta a apărut ideea de dezvoltare a tabletei Surface de 7 inch. Lansarea se pare că va avea loc undeva spre sfârșitul acestui an, iar prețul ei va fi cu siguranță mult mai accesibil decât prețul celor două gadeturi menționate mai sus.

Momentan nu s-au făcut dezvăluiri referitoare la rezoluția tabletei, doar că va avea ca și sistem de operare Windows 8, ceea ce înseamnă că rezoluția ei minimă ar trebui să fie de minim 1024 x 768. Deocamdată nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea ei și să o comparăm cu celelalte două tablete.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.