MacBook Air M2 – probleme cu supraîncălzirea!!!

Noile procesoare M2, cu care vin echipate noile MacBook Air se pare că ar avea probleme serioase cu încălzirea, ceea ce face ca performanțele device-urilor să scadă destul de mult.

Dacă generația anterioară de MacBook Air dotată cu procesor M1 a fost apreciată pentru felul în care răcirea pasivă își făcea treaba, iată că pentru noua generație de procesoare M2 radiatorul pasiv nu ar fi la fel de eficient. Temperaturile ridicate ale procesorului îl înfrânează, astfel încât să nu se supraîncălzească. Deja circulă pe net destul de multe păreri negative referitor la acest aspect. Ba mai mult, se pare că în anumite situații, din cauza încălzirii, procesorul M2 ar deveni mai lent decât generația anterioară, M1. Încălzirea excesivă apare în momentul editării photo/video sau în cazul altor sarcini solicitante.

Deocamdată reprezentanții Apple nu au venit cu o soluție pentru această problemă, însă eu sper să o remedieze măcar cu următoarele modele fabricate, dacă nu chiar să cheme în service anumite unități. În caz contrar temperaturile mari, nu vor face altceva decât să ducă la o degradare rapidă a componentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.